Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Eνδιαφέρον από τις ΗΠΑ για τον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Παρασκευής, ομογενείς από τις ΗΠΑ εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την απόκτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Συγκεκριμένα, στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον τομέα του real estate στη Νέα Υόρκη και έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια, έχει ζητήσει από τον Νοέμβριο να ενημερωθεί για την κατάσταση στους «πράσινους» και γνωρίζει το ύψος των οφειλών της ΠΑΕ.

Ο 46χρονος επιχειρηματίας είναι στον «πηρύνα» του εγχειρήματος, μαζί με 40χρονο υψηλόβαθμο στέλεχος στο ελληνικό δημόσιο και έναν άλλον 55χρονο ομογενή επιχειρηματία στον τομέα των κατασκευών.

Άπαντες είναι οπαδοί της ομάδας και ένας από αυτούς φέρεται να ήταν αντιπρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων του Παναθηναϊκού στη Νέα Υόρκη.

Η συγκεκριμένη ομάδα, πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αναμένεται να καταθέσει πρόταση στον Γιάννη Αλαφούζο για την ΠΑΕ, ενώ παρ’ ολο που δεν έχει σχέση με το σχέδιο Athens Alive, τα μέλη της δεν εκφράζουν αντίρρηση για πιθανή σύμπραξη με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button