FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βουό και Πόντλογκαρ… μέσα από το Football Manager 2017!(pics)

Ο ένας έχει ανακοινωθεί, ο άλλος αναμένεται να ανακονωθεί και το LamiaSports σας παρουσιάζει τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΣ Λαμία, με την βοήθεια του Football Manager.

Εχθές η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον πρώην επιθετικό του ΌΦΗ, Πατρίκ Τζίλι Βουό.

Ο Ιβοριανός φορ, έρχεται στη Λαμία μετά από μια αρκετά καλή σεζόν στην κρητική ομάδα και θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα της Φθιώτιδας στο μεγάλο βήμα της Σούπερ Λιγκ.

Πάμε να δούμε όμως τα στατιστικά του ποδοσφαιριστή μέσω του προσομοιωτή προπονητικής ή αλλιώς Football Manager 2017:

Όπως μπορείτε να δείτε ο Βουό, είναι ένας βαρύς φορ, με τα τελειώματά του να είναι στο 12, ενώ οι εκτελέσεις του πέναλτι, οι κεφαλιές, η πρώτη επαφή και η ντρίμπλα του είναι στο 11.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που ξεχωρίζεις στον Βουό, είναι η γενναιότητά του (12) αλλά και η αποφασιστικότητά του (13).

Όσο αφορά τα σωματικά του προσόντα, όπως βλέπεται η δύναμη του είναι στο 14, επιτάχυνση, ευκινησία και έκταση άλματος στο 12, ενώ 13 έχει στη φυσική αντοχή.

Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί είναι μόνο στην κουρφή της επίθεσης και χαρακτηρίζεται ως επιθετικός-στόχος, λόγω του ύψους του και της δύναμής του στον αέρα.

Το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Λαμίας, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη αλλά είναι θέμα χρόνου, καθώς ο Ματέι Πόντλογκαρ φωτογραφήθηκε εχθές με το κασκόλ της ομάδας έχοντας δίπλα του τον Ιεροκλή Στολτίδη και τον Ιωάννη Τραυλό.

Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά του Πόντλογκαρ:

Όπως μπορείτε να δείτε, τα στημένα του Σλοβένου ποδοσφαιριστή είναι αρκετά καλά, έχοντας 12 στα κόρνερ και 11 στις εκτελέσεις φάουλ. Επίσης, 11 έχει στη ντρίμπλα και στις πάσες και 12 στη πρώτη επαφή, σέντρα και τεχνική κατάρτιση.

Στα σωματικά του προσόντα, ξεχωρίζουν τα 12αρια που έχει στην αντοχή, στη δύναμη και στην έκταση άλματος, ενώ 13 έχει στην επιτάχυνση και στην ταχύτητα.

Οι θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί είναι πολλές. Αρχικά, μπορεί να παίξει δεξιά στα άκρα της επίθεσης, ενώ και αριστερά μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευκολία. Επίσης, μπορεί να αγωνιστεί και στην επίθεση, ενώ και ως «δεκάρι» μπορεί να αγωνιστεί.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button