Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανακοίνωσε το φιλικό με Ολυμπιακό η Λόκερεν

Ήταν ήδη γνωστό ότι ο Ολυμπιακός στις 15 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τη Λόκερεν και την Κυριακή η βελγική ομάδα ανακοίνωσε επισήμως το φιλικό ματς με τους «ερυθρόλευκους»

Το τελευταίο χρονικά από τα μέχρι τώρα γνωστά φιλικά του Ολυμπιακού ανακοινώθηκε επισήμως την Κυριακή από την αντίπαλό του. Συγκεκριμένα, στις 15 Ιουλίου -την προτελευταία μέρα παραμονής τους στο Βέλγιο για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Λόκερεν στην έδρα της. Η 11η του βελγικού πρωταθλήματος της σεζόν που ολοκληρώθηκε ανακοίνωσε το ματς το απόγευμα της Κυριακής κι έτσι έγινε γνωστή και η ώρα έναρξής του, στις 18:00 ώρα Ελλάδας.

Παράλληλα, στο σύντομο κείμενο που υπάρχει στην ιστοσελίδα του συλλόγου του βελγικού Βορρά, γίνεται αναφορά στην κυριαρχία του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα την τελευταία 20ετία με τις συνεχείς -πλην εξαιρέσεων- παρουσίες των Πειραιωτών στους ομίλους του Champions League, όπως επίσης και στον γνωστό τους από τη θητεία στην Άντερλεχτ, Μπεσνίκ Χάσι.

Υπενθυμίζονται οι ημερομηνίες και οι αντίπαλοι των έως τώρα γνωστών φιλικών του Ολυμπιακού κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του:

ΗμερομηνίαΏραΑντίπαλος
23/619:00Βάτενς
26/619:00Λουντογκόρετς
2/7**Πανιώνιος
8/719:00Μαλίν
15/718:00Λόκερεν

 

πηγή:sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button