Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Έτοιμος για την κλήρωση ο Πανιώνιος

Στην Ελβετία στρέφεται το ενδιαφέρον του Πανιωνίου, εκεί που τη Δευτέρα (19/6) θα γίνει η κλήρωση για τον πρώτο και τον δεύτερο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και οι «κυανέρυθροι» θα μάθουν τον αντίπαλό τους.

Το μεσημέρι της Κυριακής (18/6) αναχώρησε για τη Νιόν η αντιπροσωπεία των Νεοσμυρνιωτών, η οποία αποτελείται από τους Χρήστο Δάρα (πρόεδρος της ΠΑΕ), Νίκο Ζαμάνη (διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος) και Θοδωρή Κοκκινάκη (υπεύθυνος του UEFA TMS).

Υπενθυμίζεται πως ο Πανιώνιος θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από το δεύτερο προκριματικό γύρο και τα ματς θα είναι στις 13 και στις 20 Ιουλίου. Ακόμη, να σημειωθεί πως ο Πανιώνιος θα μπει με τη βαθμολογία της χώρας και θα είναι στους ισχυρούς, όπως συνέβη πέρυσι και με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Υπάρχουν πολλοί βατοί αντίπαλοι όπως οι Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (Γιβραλτάρ) και Φόλα Ες (Λουξεμβούργο), αλλά και ομάδες με εμπειρία από προκριματικά όπως Τίρανα, Φλόρα Ταλίν και Σάμροκ Ρόβερς. Επιθυμία στις τάξεις της ΠΑΕ είναι να έρθει ένας αντίπαλος από κοντινή χώρα και πολλοί δεν κρύβουν την προτίμησή τους για τη Μάλτα.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button