Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελικός Κυπέλλου 20 Μαΐου στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας!

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και μία ημέρα πριν τις εθνικές εκλογές, στις 20 Μαΐου!

Στην Κύπρο θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας και μία ημέρα πριν τις εθνικές εκλογές, στις 20 Μαΐου!

Για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός Ελλάδας…

Ούτε Βόλο, ούτε ΟΑΚΑ, ούτε… 27 Μαΐου, όπως είχε διαφανεί αρχικά ότι θα διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, μετά την ανακοίνωση για τη διενέργεια των εθνικών εκλογών στις 21/5.

Στη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναμένεται να επικυρωθεί ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί αφενός στις 20 Μαΐου, μία ημέρα πριν τις εκλογές κι αφετέρου στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο “ΓΣΠ” της Λευκωσίας.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προφανώς ευνοεί τους δύο φιναλίστ, καθώς τα πλέι οφ ολοκληρώνονται στις 14 Μαΐου και δεν θα χρειαστεί να μείνουν δύο εβδομάδες σε απραξία, πριν τον τελικό.

Σε ό,τι αφορά το “ΓΣΠ”, είναι χωρητικότητας 22.800 θέσεων και το γήπεδο που χρησιμοποιούν ως έδρα ο ΑΠΟΕΛ και η Ομόνοια.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί εκτός Ελλάδας, κάτι πάντως που είχε προβλεφθεί από πέρυσι στην προκήρυξη.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button