Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«3.5 εκ. ευρώ η Στόουκ για Γουακάσο»

Η ιστοσελίδα της Γκάνας, kickgh.com, υποστηρίζει, σε δημοσίευμά της, πως η Στόουκ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Παναθηναϊκό το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ προκειμένου να αποκτήσει τον Μουμπάρακ Γουακάσο.

Πρόκειται για ένα νούμερο ιδιαίτερο υψηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι η ρήτρα που υπήρχε σε περίπτωση που η Γρανάδα επιθυμούσε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ήταν 1,5 εκατ. ευρώ.

Μένει να φανεί αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη στην αγγλική ομάδα αλλά και το ποσό που θα βάλει στα ταμεία του ο Παναθηναϊκός. Σε περίπτωση πάντως που τελικώς το σενάριο επιβεβαιωθεί, το συγκεκριμένο ποσό θα αποτελέσει μία σημαντική οικονομική ανάσα για τον σύλλογο.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος ο Γουακάσο επιβεβαίωσε με δηλώσεις του το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωση συμφωνίας με σύλλογο από τη Βρετανία ενώ τόνισε πως αναμένει τις οριστικές εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών. Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί πως για τον Γουακάσο έχουν ακουστεί και άλλες ομάδες πως ενδιαφέρονται όπως η Ρέντινγκ, η Σοουόνσι και εσχάτως η Άστον Βίλα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button