Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Για έξι μεταγραφές η Τσέλσι

Έξι μεταγραφές αποφάσισε πως θέλει για τη νέα περιόδο ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, που φιλοδοξεί να διατηρήσει τα «σκήπτρα» στην Αγγλία, αλλά και για να διακριθεί στην Ευρώπη.

Ο Ιταλός τεχνικός, μετά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή των «μπλε» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να διατηρήσει την ομάδα σε τροχιά τίτλων και για αυτό φαίνεται να έχει αιτηθεί την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, πρώτοι στη σχετική λίστα βρίσκονται οι Ρομέλου Λουκάκου της Έβερτον και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ της Σαουθάμπτον, οι οποίοι προορίζονται για αντικαταστάτες των Ντιέγκο Κόστα που λέγεται ότι αποχωρεί από τους Λονδρέζους και του… ελεύθερου πλέον Τζον Τέρι.

Επιπλέον, βάσει πάντα των ρεπορτάζ του Νησιού, ο Ιταλός κόουτς παρακολουθεί προσεκτικά τις περιπτώσεις του αμυντικού μέσου της Μονακό, Μπακαγιόκο και του τερματοφύλακα, Βίλι Καμπαγιέρο. Πάντα στα υπ’όψη βρίσκεται ο Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους, παρόλο που πρόσφατα η «Γηραιά Κυρία» απέρριψε την πρόταση των «μπλε», αλλά και ο Ρίγιαντ Μαχρέζ της Λέστερ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button