ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Με τις γνωστές απουσίες η Λαμία / Μπήκε για πρώτη φορά ο Σταμούλης!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αυριανό αγώνα της 12ης αγωνιστικής για την SuperLeague 1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αυριανό αγώνα της 12ης αγωνιστικής για την SuperLeague 1 κόντρα στον Ολυμπιακό.

Την ομάδα του Ολυμπιακού θα υποδεχθεί αυριο στις 15:00 στο “Αθανάσιος Διάκος”  ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος θα επιδιώξει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις του, κόντρα σε εναν αντίπαλο σίγουρα πιο δυνατό από αυτόν και πιο ποιοτικό.

Στα της προπόνησης τώρα, ο Κώστας Σταμούλης μετά από αρκετό καιρό έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην προπόνηση της Λαμίας, θέτοντας τον εαυτό του στις επιλογές του Μπάμπη Τεννέ.

Από την άλλη, οι Τάσος Καραμάνος, Μάρκ Ασίγκμπα, Πατρίκ Μπάχανακ, Ζήσης Χατζηστραβός και Λουκάς Βύντρα είναι στα πιτς και δεν θα βρίσκονται όπως όλα δείχνουν στην αποστολή του αυριανού αγώνα.

Αυτό σημαίνει πως θα δούμε αύριο μία ενδεκάδα με νέα πρόσωπα. Θα είναι μία ευκαιρία λοιπόν αυτή για μερικούς ποδοσφαιριστές να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν για τη Λαμία και με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να πλησιάζει όλοι (καλά όχι κι’όλοι) κρίνονται.

Πλέον, αναμένουμε την αποστολή της Λαμίας για να δούμε ποιοί θα βρίσκονται μέσα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button