ΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Αποχαιρέτησε τον Παπαργυρόπουλο ο Έσπερος Λαμίας!

Ο Έσπερος Λαμίας έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν, κερδίζοντας τον Α.Γ.Σ Ιωαννίνων τερματίζοντας έτσι στην 3η θέση του 3ου ομίλου της Β' Εθνικής.

Ο Έσπερος Λαμίας έδωσε χθες το τελευταίο του παιχνίδι στη σεζόν, κερδίζοντας τον Α.Γ.Σ Ιωαννίνων τερματίζοντας έτσι στην 3η θέση του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Την καλύτερη της θέση στην ιστορία της πήρε στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Έσπερος Λαμίας, καθώς μετά την νίκη επί του Α.Γ.Σ Ιωαννίνων η ομάδα του Γιάννη Σοφογιάννη τερμάτισε 3η.

Βέβαια η χθεσινή νίκη είχε και μια νότα αποχαιρετισμού, μιάς και για τελευταία φορά με τη φανέλα του Έσπερου φόρεσε ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος.

Ο έμπειρος σέντερ, φόρεσε για αρκετές σεζόν τη φανέλα της λαμιώτικης ομάδας, πρόσφερε πάρα πολλά στον σύλλογο και έγραψε το όνομά του στην ιστορία του Έσπερου.

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα η ομάδα της Λαμίας αποχαιρέτησε τον καλαθοσφαιριστή γράφοντας τα εξής:

Ρήγα σε ευχαριστούμε για την πολύτιμη προσφορά σου στην ομάδα μας . Σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Σε αγαπάμε πολύ η καρδιά μας και η πόρτα του Έσπερου θα είναι πάντα ανοιχτή για εσένα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button