Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ραγίζει καρδιές» ο Καραμπετάκης (pics)

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει ο Νίκος Καραμπετάκης, αφού τα ξημερώματα της Παρασκευής (16/6) έφυγε από τη ζωή η μικρότερη αδελφή του, Βάσια, έπειτα από επιπλοκές που προέκυψαν μετά την καισαρική στην οποία υποβλήθηκε για να φέρει στη ζωή το παιδάκι της.

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα συγκινεί με το μήνυμα που ανήρτησε στο Facebook, αφιερωμένο στην πρόωρα χαμένη αδελφή του.

«Έφυγες νωρίς…», ξεκινάει, σημειώνοντας ότι πλέον θα μπορέσει να ξαναβρεί τον πατέρα τους, έχοντας αφήσει τόσα πολλά καλά πίσω της.

Το μήνυμά του συνοδεύουν δύο κοινές τους φωτογραφίες, με τον Καραμπετάκη να ευχαριστεί άπαντες για τη συμπαράσταση.

Αναλυτικά: «Έφυγες νωρίς..Αδελφούλα πάντα ατίθαση και ασυμβίβαστη…βιαστική να τα προλάβεις όλα…εκεί ο Πατέρας θα σε κρατάει στην αγκαλιά του..θα σε προσέχει..δεν θα είσαι ποτέ μόνη..και εδώ μας φρόντισες όμως..μας άφησες την ψυχούλα σου τα ματάκια σου την καρδούλα σου…την καλοσύνη σου. Παρέμεινες το μωράκι μας όπως ήσουν πάντα… Ψυχούλα μου κάθε φορά πριν το παιχνίδι θα περιμένω το τηλέφωνό σου να μου πεις αδερφέ μην φοβάσαι θα τους σκίσουμε…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ».

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button