ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Σκόνδρα τον αρχηγό… στον «πιτσιρικά» Μπουλούλη!(pics)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συνδέουν άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία και τον Ατρόμητο.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές συνδέουν άμεσα τον ΠΑΣ Λαμία και τον Ατρόμητο.

Το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος πλησιάζει και το LamiaSports συνεχίζει τα pre game αφιερώματα, με σκοπό να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης.

Αφού έχουμε εξετάσει ενδελεχώς την αντίπαλη ομάδα του Ατρομήτου, τώρα θα δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές συνδέουν τις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια.

Υπάρχουν τέσσερις ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Λαμίας αυτή την στιγμή, οι οποίοι έχουν φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν τη φανέλα των Περιστεριωτών.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την ομάδα του Ατρόμητου. Ο Τρικαλινός αμυντικός, ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες του Περιστερίου ενώ το 2008 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα.

Στην ανδρική ομάδα έκατσε έως το 2013, φόρεσε 110 φορές τη φανέλα του Ατρόμητου, πέτυχε 3 γκολ, μοίρασε άλλα 5 και έγινε και αρχηγός της ομάδας.

Έπειτα, περνάμε στον Ελίνι Δημούτσο. Ο διεθνής Έλληνας αμυντικός μέσος φόρεσε την «μπλε» φανέλα της ομάδας από το Περιστέρι από το 2011 έως το 2015.

Αγωνίστηκε σε 151 ματς, πέτυχε 4 γκολ ενώ έδωσε και 6 ασίστς.

Τρίτος της παρέας μας, είναι ο σέντερ φορ -εξτρέμ Τάσος Καραμάνος. Ο 28χρονος σέντερ φορ έχει αγωνιστεί στον Ατρόμητο από το 2011 έως το 2015. Τα τέσσερα πρώτα χρόνια ανήκε στην ομάδα της Αθήνας, ενώ το 2014 ο Ολυμπιακός τον αγοράζει για να το δώσει εκ νέου δανεικό στην ομάδα από όπου έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό.

Ο Καραμάνος πραγματοποίησε 111 συμμετοχές με την ομάδα του Ατρόμητου, έχοντας βάλει 16 γκολ και 9 ασίστς.

Και περνάμε στον τελευταίο της λίστας μας, ο οποίος είναι ένα παιδί της Λαμίας ο οποίος ξεκίνησε από τον Ατρόμητο. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη.

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, στον Φωκικό και από εκεί στον Ατρόμητο. Ο Μπουλούλης, αγωνίστηκε από το 2012 έως το 2015 στην ομάδα της Αθήνας, ενώ δόθηκε δανεικός σε Φωκικό, Ιωνικό Νίκαιας και Ατρόμητο Πειραιά.

Διαβάστε επίσης

Back to top button