ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός είναι ο Γκορμπούνοφ!(pics+vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία φέρεται να «έψαξε» το θέμα του Αντρέι Γκορμπούνοφ. Ποιος είναι όμως ο Λευκορώσος τερματοφύλακας;

Ένα δημοσίευμα έκανε λόγο πριν από λίγη ώρα πως ο ΠΑΣ Λαμία «ψάχτηκε» για την περίπτωση του Αντρέι Γκορμπούνοφ, για μια αξιόπιστη λύση κάτω από τα δοκάρια.

Ο Λευκορώσος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο και μπορεί να πάει σε όποια ομάδα επιθυμεί.

Πάμε να δούμε όμως ποιος είναι ο Γκορμπούνοφ:

Ο Αντρέι γεννήθηκε στις 29 Μαΐου του 1983 στην πόλη Μόγκιλεφ της Λευκορωσίας. Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε Βέινο Ντιέπρ. Το 2002 πήγε στην ομάδα της Ντνιέπρ Μόγκιλεφ στην οποία έμεινε πέντε και αγωνίστηκε συνολικά 67 φορές.

Το 2008 έκανε το μεγάλο βήμα και πήρε μεταγραφεί στη Ντιναμό Μίνσκ. Στη Ντιναμό έμεινε τρία χρόνια και έπαιξε 61 φορές με τη φανέλα της ομάδας.

Έπειτα, το 2011 όπου έφυγε από το Μινσκ, αγωνίστηκε για λίγο στη Νέμαν Γκρόντνο, αλλά το 2012 έπαιξε σε μια ακόμη μεγάλη ομάδα της Λευκορωσίας, την Μπάτε Μπορίσοφ, όπου κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο. Έκατσε δύο χρόνια στη Μπάτε, όπου το 2014 έφυγε για πρώτη φορά από τη χώρα του και ήρθε στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα τον γνωρίσαμε μέσω του Ατρομήτου όπου έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις. Με την ομάδα του Περιστερίου αγωνίστηκε 76 φορές ως βασικός τερματοφύλακας.

Τέλος, από το 2015 είναι και διεθνής με την χώρα της Λευκορωσίας, σημειώνοντας και εκεί καλές εμφανίσεις.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φάσεις του Γκορμπούνοφ:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button