Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Αραούχο και Λιβάγια στην ΑΕΚ»

Σε ανοιχτή γραμμή εδώ και αρκετό καιρό βρίσκονται ΑΕΚ και Λας Πάλμας για το θέμα του Σέρχιο Αραούχο, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν είναι το μοναδικό σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Λίτο Χιμένεθ.

Ο εν λόγω ρεπόρτερ είναι εκείνος που είχε αποκαλύψει τον Ιανουάριο την απόκτηση του Αραούχο με τη μορφή δανεισμού από την Ένωση και την Τρίτη (20/6) με tweet του έβαλε νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Μπορεί από τη Λας Πάλμας να δηλώνουν συνεχώς τελευταία πως ο Αργεντινός φορ θα παραμείνει στην ομάδα, όμως, η πληροφόρηση του Χιμένεθ είναι διαφορετική, αφού υποστηρίζει πως η ΑΕΚ θα πάρει όχι μόνο τον Αραούχο, αλλά και έναν συμπαίκτη του!

Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στους «κιτρινόμαυρους». «Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ΑΕΚ» αναφέρει το tweet.

Ο Λιβάγια μπορεί να αγωνιστεί και στα πλάγια και στα 23 του είναι διεθνής με όλες τις μικρές ομάδες της Κροατίας. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ίντερ και έχει παίξει μεταξύ άλλων σε Αταλάντα και Ρουμπίν Καζάν.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button