Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανατροπή δεδομένων με την έδρα της Κηφισιάς – Εκεί θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν

Άλλαξαν τα δεδομένα για το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί η Κηφισιά στη Super League.

Άλλαξαν τα δεδομένα για το γήπεδο που θα χρησιμοποιεί η Κηφισιά στη Super League.

Στην πρώτη της σεζόν στη Super League, η Κηφισιά δεν θα χρησιμοποιήσει τελικά ως έδρα το γήπεδο της Ριζούπολης. Αν και υπήρξε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, αυτή τελικά δεν ολοκληρώθηκε και πλέον η ομάδα των Βορείων Προαστίων επιστρέφει στην αρχική της λύση.

Και αυτή είναι το γήπεδο της Καισαριανής. Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» ήταν εξ αρχής η πρώτη επιλογή της Κηφισιάς, αλλά η Ριζούπολη προτιμήθηκε, καθώς ήταν ένα πιο… έτοιμο γήπεδο για τις απαιτήσεις της Λίγκας.

Η διοίκηση Πρίτσα έχει επενδύσει πολλά χρήματα στο συγκεκριμένο γήπεδο, καθώς έχει αλλάξει τόσο τον χλοοτάπητα, όσο και τα αποδυτήρια, αλλά και γυμναστήριο. Η Κηφισιά με τη συμβολή της δημοτικής Αρχής θα τρέξει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ώστε το γήπεδο να έχει όλα όσα χρειάζονται για τη διεξαγωγή αναμετρήσεων της Super League.

Φυσικά θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα μέχρι το γήπεδο της Καισαριανής να είναι έτοιμο προς χρήση και συνεπώς η Κηφισιά αναμένεται να παίξει τα πρώτα της εντός έδρας ματς σε άλλη έδρα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ως δεύτερη έδρα των νεοφώτιστων έχει δηλωθεί το γήπεδο του Ατρόμητου, ενώ μια ακόμα επιλογή, ειδικά για το πρώτο εντός έδρας ματς κόντρα στους Περιστεριώτες, την τρίτη αγωνιστική, θα μπορούσε να είναι το γήπεδο της Λαμίας.

Πηγή:  SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button