Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

“Διά πυρός και σιδήρου” ο Οπούντιος

Στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Α’ Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε τον Οπούντιο Μαρτίνου στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης.

Σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα ο Οπούντιος Μαρτίνου κέρδισε με σκορ 1-3 τη Νίκη Αγίας Παρασκευής, παίρνοντας ένα “χρυσό” τρίποντο.

Το παιχνίδι είχε αρκετά λάθη και από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αλλά και από το Διαιτητικό τρίο.

Το ματς:

Πρώτη φάση του αγώνα ήταν και γκολ, καθώς στο 15′ ο Γκουλής έβγαλε στον Πέππα ο οποίος με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1.

Αυτή ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα για το πρώτο τέταρτο.

Στο 35′ η Αγία Παρασκευή με τον Χριστόπουλο εκτέλεσε ένα κόρνερ από τα δεξιά, ο Μιμηγιάννης πήδηξε ψηλά για να πάρει την κεφαλιά αλλά ο Καταχανάκης έδιωξε με γροθιές.

Στη συνέχεια της φάσης ο Μπενετάτος πήρε τη μπάλα έβγαλε στην αντεπίθεση την ομάδα του Μαρτίνου, έβγαλε τετ α τον Κωστόπουλος ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Μαγκλάρα.

Στο 39′ ο Ζήσιμος έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Δήμα ο οποίος σούταρε από πλάγια θέση με την μπάλα όμως να καταλήγει το πλαϊνό δίχτυ του του Οπούντιου.

Διπλή σημαντική ευκαιρία για την Αγία Παρασκευή, όταν ο Αναστασίου έβγαλε και πάλι τον Δήμα σε θέση βολής ο δεύτερος σούταρε αλλά ο Καταχανάκης του είπε όχι δις!

Το 0-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τους γηπεδούχος να έχουν παράπονα από την διαιτησία.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Οπούντιο Μαρτίνου να απειλεί. Ο Κωτσαλάς έφυγε από αριστερά έβγαλε την στρωτή σέντρα αλλά το πλασέ του Κωστόπουλου πέρασε άουτ.

Σουτ του Μιμηγιάννη εκτός περιοχής η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα του Οπούντιου.

Στο 60′ ο Μαγκλάρας πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια όταν ο Πέππας έβγαλε στον Γκουλή ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον νεαρό τερματοφύλακα της Νίκης, ο οποίος του είπε όχι…

Ένα λεπτό αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους γηπεδούχος…

Ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, η μπάλα έφτασε στον Μιμηγιάννη ο οποίος έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο δεύτερο δοκάρι. Εκεί βρισκόταν ο Ζήσιμος ο οποίος με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Στο 63′ ο Καρκάνης έκανε την ατομική προσπάθεια από τα αριστερά, πάτησε περιοχή αλλά το σουτ του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Μαρτίνου.

Ο Οπούντιος όμως είχε την απάντηση με τον Πύλλια, να παίρνει το ριμπάουντ από το σουτ του Πέππα και να κάνει το σκορ στο 66′ 1-2.

Μετά και το τρίτο γκολ το παιχνίδι πήρε παράξενη ομορφιά, με πολλά νεύρα σκληρά μαρκαρισματα και… μουρμούρα από την εξέδρα

Απίστευτη ευκαιρία για τον Κωτσαλά στο 85′, ο αρχηγός του Μαρτίνου βγήκε τετ α τετ με τον Μαγκλάρα, πήγε να κρεμάσει τον τερματοφύλακα αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Το 1-3 ήρθε έπειτα από τρομερό σουτ του Μαλέρδου στο 87′, κλειδώνοντας ένα δύσκολο τρίποντο για την ομάδα του.

Σουτ του Καρκανη στις καθυστερήσεις ο τερματοφύλακας του Οπούντιου έδιωξε σωτηρία σε κόρνερ.

Το 1-3 ήταν το τελικό σκορ…

Θα ακολουθήσει Φωτορεπορτάζ από την αναμέτρηση. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button