Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Συνεχίζει με Πούλο και Ασημάκη η Αταλάντη

Στην τεχνική ηγεσία της Αταλάντης θα παραμείνει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Δημήτρης Πούλος.

Ο Βοιωτός προπονητής θα έχει στο πλευρό του και πάλι τον Δημήτρη Ασημάκη. Στον προεδρικό θώκο παραμένει μετά τις διεργασίες ο Κώστας Τζιβελέκης.

Διαβάστε τις ανακοινώσεις:

«Κατόπιν των αποφάσεων της αριθ. 02/2017/14-06-2017 Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, στη θέση του Προέδρου παραμένει ο Κων/νος Τζιβελέκης.
Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι η εξής :
ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΤΖΙΒΕΛΕΚΗΣ Κων/νος
Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ Ανέστης
Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΜΠΟΥΤΣΗΣ Κυριάκος
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΤΣΙΤΣΗΣ Δημήτριος
ΤΑΜΙΑΣ : ΛΟΥΚΑΤΖΙΚΟΣ Λουκάς
ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ : ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος
Β’ ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ : ΘΕΟΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κων/νος
ΥΠ.ΔΗΜ.ΣΧΕΣΕΩΝ : ΒΛΑΧΑΒΑ Βασιλική
ΕΦΟΡΟΣ ΥΛΙΚΟΥ : ΜΠΙΣΧΙΤΖΗΣ Νικόλαος
ΜΕΛΗ : ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Κων/νος
ΚΥΡΙΑΖΗΣ Ηρακλής
ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ Δημήτριος
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Παναγιώτης»

«Ο Α.Π.Ο. »ΑΤΑΛΑΝΤΗ» ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά με τον προπονητή ποδοσφαίρου Δημήτρη Πούλο και τον βοηθό του Δημήτρη Ασημάκη.
Η πολύ καλή δουλειά που έγινε καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας, με την άψογη συνεργασία και των δύο, παρουσιάζοντας μια ομάδα που σκοπός της ήταν να παίξει ποδόσφαιρο, καθώς και η καλή σχέση με την διοίκηση του συλλόγου, ήταν οι βασικοί λόγοι της παραμονής του τεχνικού δίδυμου στον πάγκο του Συλλόγου μας και για την επόμενη χρονιά.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στο τέλος Ιουλίου με τουςστόχους του πρωταθλητισμού να παραμένουν και την επόμενη χρονιά, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Α.Π.Ο. »ΑΤΑΛΑΝΤΗ».

Σε συνεργασία με το Δ.Σ. θα αρχίσει ο προγραμματισμός του ρόστερ με την παραμονή των παιχτών που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο στην ομάδα, αλλά και την ενίσχυση με έμπειρους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν την προσπάθεια να φτάσει ο Σύλλογος μας στην κορυφή».

πηγή: lamianow

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button