Α΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Φονικό όπλο» η Μαλεσίνα!

Ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μπιζάτου από την αναμέτρηση Πελασγιακός - Α.Ε Μαλεσίνας.

Ρεπορτάζ του Βαγγέλη Μπιζάτου από την αναμέτρηση Πελασγιακός – Α.Ε Μαλεσίνας.

Στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας, ο Πελασγιακός υποδέχθηκε στο γήπεδό του την Α.Ε Μαλεσίνας. Η φιλοξενούμενη ομάδα, έφυγε με ένα εύκολο διπλό από την Πελασγία, καθώς κέρδισε με 0-6 σκορ την τοπική ομάδα.

Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον Βαγγέλη Μπιζάτο:

Ένα ακόμη σαββατιάκο απόγευμα, και βρεθήκαμε αυτή την φορά στο γήπεδο Πελασγίας όπου ο ουραγός τής βαθμολογίας Πελασγιακός αντιμετώπισε την πρωτοπόρο ομάδα της Μαλεσίνας για την 15 αγωνιστική της Α Φθιώτιδας.

Το κοντέρ σταμάτησε στα 6 τέρματα για την ομάδα του Μάκη Ζαχαροπούλου που επιβεβαιώσε για ένα ακόμη παιχνίδι ότι είναι το ακλόνητο φαβορί της κατηγορίας για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Με τον Πατσαρούχα να σκοράρει μια φορά στο πρώτο ημίχρονο και να μοιράζει μια ασίστ και τον Κ. Νικολόπουλο να σκοράρει 2 φορές και να μοιράζει 2 ακόμη ασίστ στο δεύτερο ημίχρονο, έτσι ήρθε η άνετη επικράτηση με σκορ 0-6.

Η πρώτη ευκαιρία στον αγώνα ήρθε στο 15 λεπτό για την ομάδα της Μαλεσίνας με τον Κ. Νικολόπουλο να σουτάρει έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Παπαβασιλείου. Στο 25 λεπτό ο Πατσαρουύχας εκτός περιοχής από την δεξιά πλευρά έπιασε ένα σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή πλευρά τού Παπαβασιλείου κάνοντας το 0-1.

Στο 27 λεπτό ο Δέδες εκτέλεσε ένα κόρνερ από την αριστερή πλευρά ο Πατσαρούχας πήρε την κεφαλιά την έστειλε στην απέναντι γωνία του Παπαβασιλείου αλλά αυτή κατέληξε άουτ. Στο 29 λεπτό ο Δέδες με σέντρα βρήκε τον Πατσαρούχα στην περιοχή αλλά αυτός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 34 λεπτό η ομάδα του Πελασγιακού βγήκε στην επίθεση με τον Μήτσιο από την δεξιά πλευρά να σουτάρει στην αριστερή πλευρά τού Ανδρούτσου όμως ο Ανδρούτσος με επέμβαση έδιωξε τον κίνδυνο.

Στο 39 λεπτό μια πολύ όμορφη συνεργασία με τον Νικολοπούλο να δίνει στον Πατσαρούχας και αυτός με τακούνακι μέσα στην περιοχή στον καραι όπου με πλασέ έκανε το 0-2. Που ήταν και σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα της Μαλεσίνας ήταν καταιγιστική παρόλα αυτά την πρώτη ευκαιρία του δεύτερου ημιχρόνου την είχε η ομάδα της Πελασγιακός στο 68 λεπτό με τον Τσιριγκούλη να σεντράρει στην περιοχή βρήκε τον Μήτσιο αυτός αυτός έκανε το σουτ όμως ο Ανδρούτσος έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Στο 70 λεπτό ο Κ. Νικολόπουλος εκμεταλλεύτηκε λάθος του τερματοφύλακα του Πελασγιακού πήρε την μπάλα σούταρε ανενόχλητος και έκανε το 0-3. Στο 80 λεπτό και πάλι ο Νικολόπουλος πέρασε στην δεξιά πλευρά πήρε την μπάλα πλάσαρε στην απέναντι πλευρά κάνοντας το 0-4. Στο 83 λεπτό ο Νικολόπουλος μοίρασε στην περιοχή για τον Δαρδάνη και με πλασέ έκανε το 0-5.

Την «αυλαία» στο σκοράρισμα έκλεισε ο Κουγιώτας στο 85 λεπτό με τον Κ. Νικολόπουλο και πάλι να μοιράζει στην απέναντι πλευρά και με πλασέ έκανε το τελικό 0-6

Διαβάστε επίσης

Back to top button