Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ανατροπή κορυφής για Μεξικό(vids)

Μπορεί να βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο το Μεξικό αλλά στο τέλος κέρδισε τη Νέα Ζηλανδία με 2-1 κι έκανε άλμα πρόκρισης.

Στο 11ο λεπτό ο Ρόχας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Ντουράντε πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ ενώ στο 13’ ο  Ακίνο έκανε τη σέντρα απ’ τα αριστερά, ο Ντος Σάντος πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 20’ ο Ρόχας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπόξολ πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Ταλαβέρα μπλόκαρε σταθερά την μπάλα και στο 28’ ο Γουντ βρέθηκε απέναντι στον Ταλαβέρα, έκανε το πλασέ, αλλά ο γκολκίπερ του Μεξικό απομάκρυνε την μπάλα. Η Νέα Ζηλανδία πίεσε κι άλλο και στο 39΄ο Τόμας έβγαλε εξαιρετική κάθετη στον Γουντ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά ο Ταλαβέρα απέκρουσε την μπάλα και στο 42’ ο  Λιούις εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των αμυντικών του Μεξικό, βρήκε υπέροχα τον Γουντ, ο οποίος πλάσαρε τον Ταλαβέρα για το 1-0.

Το Μεξικό πίεσε στην επανάληψη και στο 47’ ο Νταμ έκανε τη σέντρα απ’ τα δεξιά, ο Περάλτα πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μαρίνοβιτς μπλόκαρε σταθερά την μπάλα ενώ στο 49’ ο Ακίνο μπήκε στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο σουτ, αλλά ο Μαρίνοβιτς απομάκρυνε την μπάλα. Στη συνέχεια της φάσης το σουτ του Ντος Σάντος κατέληξε ψηλά άουτ. Τρία λεπτά μετά, ο  Γουντ βρέθηκε απέναντι στον Ταλαβέρα, αλλά ο γκολκίπερ του Μεξικό πρόλαβε και μπλόκαρε την μπάλα και στο 54’ ο Ακίνο απέφυγε υπέροχα τον Ίνγκαμ, έδωσε στον Φαμπιάν, ο οποίος έστρωσε στον Ραούλ Χιμένες κι αυτός μ’ ένα δυνατό σουτ νίκησε τον Μαρίνοβιτς για το 1-1. Στο 60’ ο Νταμ έκανε τη σέντρα, ο Ρέγες πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Μαρίνοβιτς μπλόκαρε την μπάλα και στο 72’ ο Ακίνο μπήκε απ’ τα αριστερά στην μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα στον Περάλτα και αυτός μ’ ένα εξαιρετικό σουτ στην κίνηση νίκησε τον Μαρίνοβιτς για το 2-1. Στο 74ο λεπτό ο Τουιλόμα εκτέλεσε το πλάγιο, ο Σμιθ πήρε την κεφαλιά ανενόχλητος, αλλά ο Ταλαβέρα μπλόκαρε σταθερά την μπάλα, ενώ στο 76’ ο Νταμ βγήκε στην αντεπίθεση, μπήκε στην μεγάλη περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. Στο 85′ η Νέα Ζηλανδία άγγιξε την ισοφάριση αλλά το σουτ του Τόμας σταμάτησε στο δοκάρι του Ταλαβέρα, ενώ στο 86’ ο Νταμ βγήκε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ, αλλά ο Μαρίνοβιτς έδιωξε σε κόρνερ και στο 89’ ο Ακίνο έκανε το γύρισμα στο ύψος του πέναλτι, ο Περάλτα έκανε το σουτ, αλλά ο Σμιθ έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Στις καθυστερήσεις υπήρξε σύρραξη των παικτών με τον διαιτητή να συμβουλεύεται το ριπλέι και να μοιράζει κίτρινες.

ΜΕΞΙΚΟ: Ταλαβέρα, Αραούχο, Σαλσίδο (33’ Μορένο, 68’ Μάρκες), Ρέγιες, Φαμπάν, Χιμένες, Ακίνο, Αλάνις (46’ Ερέρα), Περάλτα, Νταμ, Τζιοβάνι Ντος Σάντος

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μαρίνοβιτς, Γουίν, Μπόξαλ, Γουντ, ΜακΓκλίντσεϊ, Ρόχας (73’ Μπαρμπαρούσης), Τόμας, Λιούις (58’ Τουιλόμα), Σμιθ, Ίνγκαμ (82’ Πάτερσον), Ντουράντε

https://youtu.be/e20ag-cwAmo

https://youtu.be/lDZz2res7gE

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button