Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Έκλεισε» Κάναντι ο Ατρόμητος!

Ενας Βιεννέζος στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος αναμένεται να χρίσει τον Νταμίρ Κάναντι ως τον διάδοχο του Ρικάρντο Σα Πίντο στην τεχνική ηγεσία.

Πρόκειται για 47χρονο Αυστριακό προπονητή, ο οποίος εργαζόταν στην Ραπίντ Βιέννης και έχει να επιδείξει εξαιρετικό έργο στην όχι και τόσο δημοφιλή Αλτάχ, την οποία ο ίδιος όμως ανέβασε επίπεδο, με αποτέλεσμα να συγκαταλέγεται πλέον στις ανταγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Υπό τις οδηγίες του, η Αλτάχ προβιβάστηκε στην πρώτη τη τάξει κατηγορία πριν από τέσσερα χρόνια (στο «τιμόνι» από τον Γενάρη του 2013). Την επόμενη σεζόν (2014-15) την οδήγησε στην 3η θέση και στην πρώτη ευρωπαϊκή έξοδο της ιστορίας της στο Γιουρόπα Λιγκ.

Στην τελευταία του χρονιά (2016-17) την άφησε στην πρώτη θέση, ύστερα από 20 αγωνιστικές, καθώς έκανε το άλμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την Ραπίντ Βιέννης τον Νοέμβριο του 2016 (τον Απρίλιο του 2017 χώρισαν οι δρόμοι τους και η διαφωνία είχε να κάνει με τη διαφορά φιλοσοφίας εν όψει της νέας περιόδου).

Να σημειώσουμε ότι έχει εργαστεί στις Λουστενάου, Σιμερίγκερ, ως βοηθός προπονητή στη Λοκομοτίβ Μόσχας, ενώ έχει προπονήσει αρκετές ομάδες, μικρότερων κατηγοριών, στη γενέτειρα του τη Βιέννη (Φορτούνα Βιέννης, PSVTeamΒιέννης, Ντονάου). Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε σε 12 ερασιτεχνικές ομάδες και κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 31 ετών, λόγω τραυματισμού του στο ισχίο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες, οι οποίες αφορούν τη συνεργασία και πρέπει να ρυθμιστούν για να επιτευχθεί το deal. Μέσα στην ημέρα θα υπάρξουν εξελίξεις και το πιθανότερο είναι να υπάρξει χάπι εντ και ανακοινώσεις, καθώς ο Κάναντι βρίσκεται στην χώρα μας για λογαριασμό της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button