Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Γκερέρο ευγνωμονεί τον Γέντινακ

Ο αρχηγός του Περού, Πάολο Γκερέρο, υποσχέθηκε να δώσει στον ομόλογό του της Αυστραλίας, Μίλε Γέντινακ, «μια μεγάλη αγκαλιά» πριν από το αυριανό ματς των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου του Μουντιάλ. Με αυτόν τον τρόπο ο 34χρονος στράικερ θέλει να ευχαριστήσει τον Αυστραλό μέσο για την προσωπική στήριξη του τελευταίου στην ανατροπή του αποκλεισμού που του είχε επιβληθεί για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Μολονότι στον Γκερέρο είχε επιβληθεί «καμπάνα» 14 μηνών, όταν βρέθηκε «θετικός» σε υποπροϊόν κοκαΐνης, το οποίο περιείχε τσάι που κατανάλωσε, επετράπη στον Περουβιανό να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, εν μέρει επειδή οι αρχηγοί των άλλων ομάδων του 3ου ομίλου (Αυστραλία, Γαλλία και Δανία) υποστήριξαν το αίτημά του.

«Δεν είχα την ευκαιρία να τον ευχαριστήσω προσωπικά. Ελπίζω να το κάνω πριν από το παιχνίδι αύριο κι ελπίζω ότι θα μπορέσουμε να κουβεντιάσουμε» δήλωσε ο Γκερέρο και συμπλήρωσε: «Του είμαι τόσο, τόσο τρομερά ευγνώμων. Όπως με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή, νομίζω ότι πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο κι ελπίζω να του δώσω μια μεγάλη αγκαλιά και να τον ευχαριστήσω προσωπικά».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button