Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τελευταία προσπάθεια για Χαρίση από ΠΑΣ!

Στην Τούμπα αποφάσισε να κρατήσει τον Χάρη Χαρίση ο ΠΑΟΚ, όπως διαρρέεται από το βράδυ της Τρίτης (20/6), και αυτό φρέναρε αρκετούς επίδοξους μνηστήρες αλλά όχι και τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το a-sports.gr είχε αποκαλύψει πως ο 22χρονος ενδιαφέρει τους Ηπειρώτες και πως στον σχεδιασμό τους είναι ο ένας από τους έξι παίκτες που θα ήθελαν να αποκτήσουν και φαίνεται πως θα το παλέψουν όσο μπορούν.

Ναι μεν είναι αναγκασμένοι να εξετάζουν και εναλλακτικές για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων, όμως, για εκείνους δεν έχει καεί ακόμη το θέμα του Χαρίση και θα πιέσουν όσο γίνεται προκειμένου να τον πάρουν. Εκτιμούν ότι εκεί δεν θα έχει τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στους «ασπρόμαρους» και έτσι θα επιδιώκουν να τον ψήσουν.

Το αν θα το καταφέρουν, μένει να φανεί. Το σίγουρο είναι ότι μόνο εκείνον θέλουν από τον ΠΑΟΚ. Μπορεί να φύγουν αρκετοί από τους Θεσσαλονικείς μεταξύ των οποίων και ο Έργκους Κάτσε, ο οποίος παίζει στην ίδια θέση, όμως, στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ξεκάθαροι λέγοντας ότι «θέλουμε τον Χάρη, κανέναν άλλον».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button