ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία: Η βαθμολογία των πλέι-άουτ

Το γκολ του Τόσιτς στις καθυστερήσεις έριξε κατηγορία και μαθηματικά τον Λεβαδειακό, ενώ η αναμέτρηση Ιωνικού - Λαμίας θα κρίνει την ομάδα που θα τον ακολουθήσει στην Super League.

Το γκολ του Τόσιτς στις καθυστερήσεις έριξε κατηγορία και μαθηματικά τον Λεβαδειακό, ενώ η αναμέτρηση Ιωνικού – Λαμίας θα κρίνει την ομάδα που θα τον ακολουθήσει στην Super League.

Έσπασαν καρδιές στην 6η αγωνιστική των πλέι-άουτ της Super League, με τον Λεβαδειακό να «αυτοκτονεί» στις καθυστερήσεις για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μετά από αυτό με τον Παναιτωλικό.

Οι Βοιωτοί κρατούσαν στα χέρια τους το 0-1 και πολύ σημαντικές ελπίδες παραμονής, όμως το γκολ του Ζόραν Τόσιτς στις καθυστερήσεις έκανε το 1-1, που έστειλε τον Λεβαδειακό και μαθηματικά στην Super League 2.

Η δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί θα προκύψει από την αναμέτρηση του Ιωνικού με την Λαμία. Οι Νικαιώτες σώζονται μόνο με νίκη, ενώ η Λαμία θα παίξει για δύο αποτελέσματα, σε μία τελευταία αγωνιστική, όπου όλες οι υπόλοιπες αναμετρήσεις θα είναι αδιάφορες βαθμολογικά.

Αναλυτικά η βαθμολογία των πλέι-άουτ της Super League μετά το τέλος της 6ης αγωνιστικής έχει ως εξής:

1. ΟΦΗ 32 38 35-41
2. Ατρόμητος 32 37 33-35
3. ΠΑΣ Γιάννινα 32 33 30-47
4. Αστέρας Τρίπολης 32 30 22-35
5. Παναιτωλικός 32 30 32-51
6. Λαμία 32 28 21-51
7. Ιωνικός 32 26 22-49
8. Λεβαδειακός 32 25 22-45
* Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο τελευταίες θέσεις των πλέι-άουτ, θα υποβιβαστού στην Super League 2.

Σε περίπτωση που προκύπτει ισοβαθμία ομάδων, τότε για τις ομάδες που ισοβαθμούν τα κριτήρια κατάταξης, κατά σειρά, είναι τα εξής:

– Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η καθεμιά σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες του Πρωταθλήματος (κατά την Κανονική Περίοδο και τα Playoffs / Playouts αθροιστικά).

– Τη θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην Κανονική Περίοδο του Πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button