Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Επιλογές στα γκολ σε Κύπελλο Ελλάδας και Πορτογαλία

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Οι στοιχηματικές επιλογές του In2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports. #στοίχημα #προγνωστικά #LamiaSports_bet #In2Sports

Καλημέρα και καλά κέρδη σε όλους!

Συνέχεια για την στήλη και σήμερα χωρίς ιδιαίτερα πολλές επιλογές το σημερινό κουπόνι. Λίγες οι αναμετρήσεις σήμερα και φυσικά ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί για το Κύπελλο Ελλάδας, αναμετρήσεις στην Πορτογαλία για την Liga Nos, αλλά και οι δυο προημιτελικοί για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων που ξεκινάει σήμερα στο Κατάρ και θα ολοκληρωθεί στις 11/2 με τον μεγάλο τελικό.

Όλες οι αναμετρήσεις για το το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων θα πραγματοποιηθούν στην πόλη του Αλ Ραγιάν του Κατάρ σε τρία γήπεδα πρόκειται να φιλοξενήσουν αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοδοξεί να γίνει μόλις η δεύτερη ομάδα στην ιστορία, μετά την Μπαρτσελόνα το 2010, που κατακτά κατά την διάρκεια μιας σεζόν τα έξι τρόπαια που έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει: «Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Τσάμπιονς Λιγκ, Σούπερ Καπ Ευρώπης, Σούπερ Καπ Γερμανίας και Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων».

Δείτε εδώ όλα τα σημερινά προγνωστικά του in2sports

Το ενδεχόμενο αυτό θεωρείται αρκετά πιθανό από τις στοιχηματικές καθώς την προσφέρουν ως φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, με απόδοση κοντά στο 1.35.

Τα αουτσάιντερ της κατάκτησης είναι η Βραζιλιάνικη Παλμέιρας του Αμπέλ Φερέιρα που κατέκτησε πριν μερικές ημέρες το Κόπα Λιμπερταδόρες. Kαι προσφέρεται σε αποδόσεις αουτσάιντερ (4.50) για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στα δικά μας στις 15:00 o OΦΗ θα υποδεχτεί τον ΝΠΣ Βόλο στην ρεβάνς του 2-0 του πρώτου αγώνα. Στις 17:15 το πιο αμφίρροπο ίσως παιχνίδι των σημερινών επαναληπτικών στην Τρίπολη, Αστέρας Τρίπολης-Άρης. Ενώ στις 19:30 στην Ριζούπολη η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης στην ρεβάνς του 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Με δύο αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε σήμερα στην βασική μας πρόταση. Η πρώτη αναμέτρηση της βασικής μας δυάδας στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και Άρη στις 17:15 και η δεύτερη απο την Πορτογαλία και την Liga Nos ανάμεσα σε Φαμαλικάο και Μορειρενσε στις 23:30.

Επίσης όπως και κάθε μέρα υπάρχουν και τρία #Bonus Bets στο Μπέτις-Σεβίλλη για το Copa del Ray, στην Ελβετία από το Λωζάνη-Βασιλεία και το Κλούζ-Βιτορούλ στην Ρουμανία.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και τις στοιχηματικές προτάσεις από το in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button