Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Εντείνει την προσπάθεια για Τζόρτζεβιτς ο Ολυμπιακός»

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τη Λάτσιο προσπαθώντας να κλείσει τη μεταγραφή του 29χρονου Σέρβου επιθετικού Φίλιπ Τζόρτζεβιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν την προσπάθεια της απόκτησης ενός φορ μετά το «ναυάγιο» με τον Ντιεμερσί Μποκανί που «κόπηκε» στις ιατρικές εξετάσεις και όπως είναι γνωστό ένας από τους βασικούς στόχους αποτελεί ο Φίλιπ Τζόρτζεβιτς της Λάτσιο.

Όπως διαβάσατε προχθές από το SDNA, οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν πρόταση 2 εκατομμυρίων ευρώ στη Λάτσιο για τον Τζόρτζεβιτς, η οποία ωστόσο δεν έγινε αποδεκτή από τους Λατσιάλι, που φαίνεται να αξιώνουν 5 εκατομμύρια ευρώ για να πουν το «ναι».

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, εντείνει τις επαφές του για τον Σέρβο επιθετικό και σύμφωνα με το tuttomercato, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν χθες νέο κύκλο επαφών με τον αθλητικό διευθυντή της Λάτσιο, Ίλι Τάρε.

Εκτός από τις συζητήσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Λάτσιο, οι Πειραιώτες είχαν συζητήσεις και με τον ατζέντη του παίκτη, Αλεσάντρο Λούτσι.

Όπως προσθέτει το tuttomercato, για τον Τζόρτζεβιτς υπάρχει κρούση στην πλευρά του παίκτη και από την Τορίνο, ενώ ενδιαφέρον φέρεται να υπάρχει και από γαλλικούς συλλόγους, οι οποίοι τον γνωρίζουν από το πέρασμά του στη Ναντ.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button