FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Καραγιάννης στο LamiaSports!

Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης μιλάει αποκλειστικά στο LamiaSports και αποκαλύπτει το μέλλον του…

Ο 23χρονος μέσος αποκάλυψε στο LamiaSports πως θα βρίσκεται και του χρόνου στη ομάδα της Λαμίας.

Σημείωσε πως οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες με τη φθιωτική ΠΑΕ και αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί επίσημα η ανανέωση του συμβολαίο του.

Πιο αναλυτικά ο Αλέξανδρος Καραγιάννης δήλωσε:

Καταρχάς συγχαρητήρια για την μεγάλη επίτευξη της ανόδο. Έχετε συνείδητοποιησει σαν ομάδα τι έχετε πετύχει φετος;

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια να’στε καλά. Όπως οι περισσότεροί μας έτσι και εγώ δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχουμε κάνει. Κάποιοι ποδοσφαιριστές το έχουν ζήσει και με άλλες ομάδες αλλα για τους περισσότερούς μας ήταν κάτι πρωτόγνωρο ακόμα μέχρι και σήμερα απολαμβάνουμε αυτό που έχουμε κάνει.

Όσο αφορά για την ανανέωση του συμβολαίου του και για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ είπε;

Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα. Έχουν μείνει οι τελευταίες λεπτομέρειες και πιστεύω ότι εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθώ απο την ΠΑΕ επίσημα… Δεν σας κρύβω ότι είναι χαρά μου που θα αγωνίζομαι με την ομάδα της Λαμίας στην Super League και ειδικά αν έχεις περάσει τόσα με αυτήν την ομάδα μέσα από 2 δύσκολα χρόνια στο πρωτάθλημα της Football League , σε κάνει να θέλεις ακόμα περισσότερο να παίξεις στη SuperLeague. 

Για διάφορες ανάμεσα στη SuperLeague και την Football League, αλλά και για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει η ομάδα την επόμενη σεζον;

Για την ομάδα μας είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League και έτσι χρειάζεται υπομονή από όλους μας, μιας και σαν “φανέλα” της ομάδας είμαστε άπειροι.

Τώρα όσο για τις διαφορές ανάμεσα στα 2 πρωτάθληματα είναι μεγάλες μιας και θα αγωνιστούμε απέναντι σε παίχτες και ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο Champions League και σε δύσκολες και πολύ δυνατές έδρες μεγάλων ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Για αυτό και οι υπεύθυνοι της ομάδας κάνουν τις κατάλληλες επιλογές έτσι ώστε να φανούμε όσο το δυνατό γρηγορότερα δυνατοί σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα όπως θα είναι για ακόμα μια χρόνια το πρωτάθλημα της Super League …

Για τους προσωπικούς του στόχους για του χρόνου;

Προσωπικούς στόχους;; Σαν προσωπικό στόχο πάνω από όλα θέλω να έχω την υγεία μου και να μην υπάρξει κάποιος τραυματισμός έτσι ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου μέσα από την αναδειξη της καλής πορείας της ομάδας πιστεύω θα αναδείχτω και εγώ… Γιατί χωρίς καλή ομαδική δουλεια όπως έχω πει και σε άλλες μου δηλώσεις η προσωπική δουλεια δεν ξεχωρίζει. 

Τέλος για τον Μπάμπη Τεννέ και τον κόσμο της Λαμίας δήλωσε;

Για τον coach έχω να πω τα καλύτερα… Είναι από τους καλύτερους προπονητές που έχω δουλέψει στις ομάδες που έχω περάσει και τους προπονητές που έχω δουλέψει και με έχει βοηθήσει προσωπικά να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής και για αυτό τον ευχαριστώ πολύ… Για τον κόσμο τι να πω ότι και να πω είναι λίγο.

Το είδατε και μόνοι σας ότι είχαμε τον περισσότερο κόσμο από όλες της ομάδες στη Football League και μας βοήθησε να πετύχουμε τον στόχο μας που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία …

Όσο για την νέα χρονια θέλουμε πάλι την ίδια παρουσία του κόσμου και αν γίνεται ακόμα πιο πολύ έτσι ώστε να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατόν ο στόχος που ως νεοφώτιστη ομάδα δεν είναι άλλος από την γρήγορος σωτηρία..

Και ποιός ξέρει; Ίσως και στη συνέχεια να η πορεία μας να μας φέρει καλύτερους στόχους. Με την σειρά μου θέλω να ευχηθώ στο κόσμο υγεία και καλό καλοκαίρι και να μπορέσουμε να δίνουμε χαρές μέσα από το ποδόσφαιρο γιατί τα τελευταία χρόνια που περνάμε σαν χώρα δεν είναι και τα καλύτερα… 

Επιμέλεια: Λάμπρος Αρναούτογλου

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button