Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φουλάρει για την ενίσχυση σε τρεις θέσεις ο Παναθηναϊκός

Ανανεώσεις και αναζήτηση τριών παικτών δουλεύουν στον Παναθηναϊκό την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό. #slgr #panathinaikosfc #transfernews #SportsNews #season2022_2023

Ανανεώσεις και αναζήτηση τριών παικτών δουλεύουν στον Παναθηναϊκό την ίδια στιγμή που συνεχίζεται η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Μετά τις ανανεώσεις των Πέρεθ και Σένκεφελντ στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν τη δουλειά για τις άλλες εκκρεμότητες που υπάρχουν στην ομάδα. Οι πράσινοι δουλεύουν πάνω στις μεταγραφές για να καλύψουν τις ανάγκες που υπάρχουν.

Έτσι έχουν εστιάσει στην απόκτηση ενός χαφ, ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ που είναι οι ανάγκες της ομάδας για τη συνέχεια της σεζόν. Αυτή την στιγμή οι υπεύθυνοι δουλεύουν πάνω στην απόκτηση παικτών που αγωνίζονται στις θέσεις αυτές.

Την ίδια στιγμή οι υπεύθυνοι έχουν στο μυαλό τους να κλείσουν άλλες δύο σημαντικές εκκρεμότητες. Την ανανέωση του συμβολαίου του Δημήτρη Κουρμπέλη και αυτή του Αϊτόρ των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν.

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς συνεχίζει να προετοιμάζει την ομάδα για την πρώτη αναμέτρησή της στην επανέναρξη των υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Έτσι έχει στρέψει το μυαλό αυτού και των παικτών του στο παιχνίδι με τον Ιωνικό εκτός έδρας έχοντας κρατήσει τα καλά στοιχεία που έδειξε η ομάδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button