Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Για το… θαύμα ο Σεμέντο!

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Europa League κάνει ο Ρούμπεν Σεμέντο!

Αγώνα δρόμου για να προλάβει να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Europa League κάνει ο Ρούμπεν Σεμέντο!

Αποφασισμένος να προλάβει και να αγωνιστεί στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο Λονδίνο για τη φάση των «16» του Europa League εμφανίζεται ο Ρούμπεν Σεμέντο.

Ο Πορτογάλος στόπερ φέρεται να έχει πάρει προσωπικά το θέμα του τραυματισμού του, αφού δεν μπορούσε να «χωνέψει» το γεγονός πως θα έχανε για δεύτερη σερί χρονιά παιχνίδια με την αγγλική ομάδα.

Για αυτό τον λόγο έμπειρος κεντρικός αμυντικός κάνει ό,τι μπορεί για να προλάβει την αναμέτρηση στο «Έμιρεϊτς». Το αν προλάβει να είναι έτοιμος θα το κρίνει το ιατρικό επιτελείο και θα κάνει την εισήγησή του στον Πέντρο Μαρτίνς, ο οποίος θα κρίνει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή αρχικά για τον αγώνα στην Αγγλία

Την ίδια στιγμή, ο Ουσεϊνού Μπα έκανε και χθες θεραπεία για να μπορέσει να μπει στο τσάρτερ για την Αγγλία και να δώσει το «παρών» στην σπουδαία αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Οι πιθανότητες αυτή τη στιγμή είναι υπέρ του Σενεγαλέζου στόπερ

Όσον αφορά τον Αχμέντ Χασάν, μοιάζει απίθανο να καταφέρει να δώσει το «παρών» στην αναμέτρηση με τους Λονδρέζους. Φυσικά τα πάντα θα κριθούν σήμερα και αύριο, στην τελευταία προπόνηση της ομάδας επί αγγλικού εδάφους που θα κρίνει την ενδεκάδα με την οποία θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή με στόχο την πρόκριση στους «8» του Europa League ο Ολυμπιακός.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button