Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη με ωραίο ποδόσφαιρο από τη Δίβρη!

Για την 12η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας η Δίβρη αγωνίστηκε στο γήπεδο της Μεγάλης Βρύσης ως τυπικά γηπεδούχος με αντίπαλο τον ΑΟ Γλύφας.

Μία εύκολη νίκη πήρε η ομάδα της Δίβρης στον αγώνα για την 12η αγωνιστική της Β Φθιώτιδας.

Η ομάδα του Τσαπραζλή κέρδισε με 4-0 σκορ τον ΑΟ Γλύφας παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο.

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Γλύφα να πιέζει πολύ ψηλά και να χάνει την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 3′ όταν ο Τσιλαφάκης Δ. έκανε το σουτ με τον Κουρδή να είναι εξουδετερωμένος αλλά ο Κάντζαρης έδιωξε πάνω στη γραμμή, σώζοντας ένα σίγουρο γκολ.

Στην επόμενη φάση ο Υφαντής έκανε ένα σουτ από πλάγια θέση αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Παρόλο αυτά στο 7′ ο Κάντζαρης από αμυντικός έγινε επιθετικός και με ένα καταπληκτικό σουτ αιφνιδίασε τον Ζωγραφάκη, κάνοντας το 1-0.

Ο Τσιλαφάκης Δ. και στο 11′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 αλλά το πλασέ του μπλόκαρε εύκολα ο Κουρδής.

Πρώτο δοκάρι του αγώνα στο 14′ όταν ο Τσιγαρίδας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Σάπιος πήδηξε πιο ψηλά απ όλους, πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και πέρασε άουτ.

Στο 17′ ο Τσιλαφάκης εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά και ο Τσιλαφάκης Δ. έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών του Κουρδή.

Στο 29′ ο Κατόπης πήγε να βάλει ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή του Ζωγραφάκη, αλλά το δοκάρι δεν του έκανε το χατήρι…

Παρόλο αυτά ο επιμένων νικά όπως λένε και Κατόπης δεν έβαλε το σουτ αλλά έβαλε την κεφαλιά στο 35′ και έπειτα από σέντρα του Κάντζαρη από τα δεξιά,γράφοντας το 2-0.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου με την Δίβρη να είναι πολύ καλύτερη στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα,έχοντας και τα γκολ και τις φάσεις.

Η Γλύφα από την άλλη αν και μπήκε δυνατά στην αρχή, έπεσε πολύ η απόδοσή της έπειτα από τα πρώτα δέκα λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η Γλύφα μπήκε πιο δυνατά αλλά την πρώτη καλή ευκαιρία την είχε η Δίβρη.

Ο Σάπιος έκανε τη σέντρα σουτ αιφνιάζοντας τον Ζωγραφάκη αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 55′ η Δίβρη έκρυψε τη μπάλα με τους Τσιγαρίδα, Ζουμπόπουλο Χ., Μαντάρας και Κάντζαρη να αλλάζουν γρήγορα την μπάλα αλλά το σουτ του Μαλισσόβα έφυγε άουτ.

Το 3-0 βέβαια δεν άργησε να έρθει για την τυπικά γηπεδούχο ομάδα με τον Σάπιο να βγάζει εκπληκτική κάθετη πάσα στον Μαλισσόβα, αυτός πέρασε και τον Ζωγραφάκη και έβαλε με πλασέ το τρίτο γκολ της ομάδας του.

Σέντρα του Μαλισσόβα στο 78′ ο Κωστόπουλος βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ αλλά την προβολή του έδιωξε εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας της Γλύφας, κρατώντας το 3-0.

Την παράσταση έκλεψε στον συγκεκριμένο αγώνα όχι τα γκολ και το ποδόσφαιρο αλλά η συμμετοχή του 12χρονου Παπακωνσταντίνου Θ. ο οποίος πέρασε εντός αγωνιστικού χώρου και καταχειροκροτήθηκε!!!

Ο Μαλισσόβας είχε ένα ακόμη γκολ για την άμυνα της Γλύφας και στο 83′ έκανε το 4-0 με ωραίο πλασέ εντός της περιοχής του Ζωγραφάκη, ξεφεύγοντας ωραία από τα αντίπαλα σέντερ μπακ.

Ο Τσιγαρίδας έβγαλε ωραία κάθετη πάσα στον Μαλισσόβα, αλλά ο Ζωγραφάκης με ωραία απέκρουση κράτησε το 4-0.

Το σκορ έμεινε έως το τέλος του αγώνα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

dav

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button