Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μακρίλλου στον Πανιώνιο!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ελληνοαυστραλού Παναγιώτη Μακρίλλου είναι ο Πανιώνιος.

Μετά τον Χρήστο Τασουλή, ο Πανιώνιος αναμένεται να εντάξει στο δυναμικό του και τον Παναγιώτη Μακρίλλο, ο οποίος υπογράφει για 3,5 χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Μακρίλλος είναι γεννημένος στις 9 Απριλίου 1995, έχει ύψος 1.86 και αγωνίζεται ως εσωτερικός μέσος.

Ο 22χρονος Ελληνοαυστραλός έχει περάσει από την ακαδημία της Στόουκ, την Newcastle Town, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αυστραλία, στην Rockdale City Suns.

Ο Τασουλής ανακοινώθηκε, το ίδιο θα συμβεί προσεχώς με τον Μακρίλλο, όχι όμως και με τον Μοχάμεντ Οφκίρ. Η μεταγραφή του Νορβηγού αριστερού εξτρέμ ματαιώθηκε, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία στα χρόνια του συμβολαίου που θα υπέγραφε.

Ο Πανιώνιος μάλιστα ήταν διατεθειμένος να πληρώσει και τη Λόκερεν για να τον αποκτήσει, αλλά παρά τις προσπάθειες για συμφωνία, οι συζητήσεις δεν καρποφόρησαν. “Ναυάγιο” και με τον Ιρανό μέσο, Αχμάντ Αμπντολαχζάντεχ, ο οποίος παίζει στην Foolad της πατρίδας του.

Η ομάδα της Πλατείας, υπενθυμίζεται, βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις με τον Πολωνό αμυντικό, Κρίστιαν Νόβακ, ο οποίος προερχόταν από τραυματισμό και κρίθηκε προτιμότερο να μην προχωρήσει η μεταγραφή του. Δεδομένα αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση στον Πανιώνιο.

πηγή: sport24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button