Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Περνάει ιατρικά στην Εσπανιόλ και υπογράφει ο Ντίντακ»

Έτοιμο να υπογράψει στην Εσπανιόλ εμφανίζει τον Ντίντακ Βίλα η Sport.

Η ισπανική ιστοσελίδα υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι ο παίκτης θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη τις επόμενες ώρες, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ισπανικό σύλλογο.

Μάλιστα, όσον αφορά στην πλευρά της ΑΕΚ το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι: «Ο παίκτης είχε υπογράψει με την ΑΕΚ ένα συμβόλαιο για δύο χρόνια, που περιελάμβανε και ένα επιπλέον έτος.

Η αθηναϊκή ομάδα είχε την οψιόν να το ανανεώσει αυτόματα όμως δεν το έκανε στην συμφωνημένη ημερομηνία και ο Ντίνατκ αποδεσμεύτηκε, όντας ελεύθερος να συζητήσει ως ελεύθερος το μέλλον του».

Κάτι που όπως τονίσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ δεν ισχύει. Η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ντίντακ δεν είχε γίνει με τη μέθοδο της οψιόν του «συν ένα», αλλά με άλλη. Και η ομάδα έχει καταθέσει ήδη μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ισπανό αριστερό μπακ, το οποίο ξεκινά την 1η Ιουλίου.

Αυτό με απλά λόγια σημαίνει πως αν όντως ο Ντίντακ υπογράψει στην Εσπανιόλ, θα υπογράψει δεύτερο συμβόλαιο, κάτι που θα πιστοποιηθεί τη στιγμή που οι Ισπανοί θα προσπαθήσουν να εισάγουν τη μεταγραφή στο TMS (ηλεκτρονικό σύστημα μεταγραφών).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button