Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Θέλει πέντε μεταγραφές ο Ολυμπιακός!

Στόπερ, αριστερό μπακ, χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ οι θέσεις που πρέπει να καλυφθούν…

Σε όλα τα μέτωπα… Ο Ολυμπιακός στοχεύει ακόμα πιο ψηλά τη νέα σεζόν και γι’ αυτό θέλει να ενισχυθεί σε θέσεις που «πονάει».

Στο πλαίσιο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται για την απόκτηση παικτών σε πέντε θέσεις.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν θέση ως προτεραιότητα να ενισχυθούν με στόπερ, αριστερό μπακ, χαφ, εξτρέμ και σέντερ φορ.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, αλλά κάποια φαίνεται ότι έχουν προκριθεί.

Το βασικότερο είναι αυτό του Οτζίτζα Οφόε για τα χαφ, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λέγκια λήγει σε έναν χρόνο.

Για τα στόπερ, ο Μίχαλ Πάζνταν έχει κερδίσει επίσης πόντους, με τις δύο περιπτώσεις, μάλιστα, να συνδέονται. Κι αυτό γιατί, όπως γράφουν οι Πολωνοί, η Λέγκια τους παραχωρεί «πακέτο» έναντι πέντε εκατομμυρίων ευρώ, με τη ρήτρα του δεύτερου να είναι στα μισά.

Για τη θέση του εξτρέμ, ο Μεντί Καρσελά βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με τη ρήτρα των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ να μην είναι απαγορευτική. Παρόλα αυτά, αν και ενδιαφέρει πολύ τον Ολυμπιακό, υπάρχει ανταγωνισμός από Ισπανία και Γαλλία.

Για την επίθεση φέρεται να έχει ανέβει ιδιαίτερα τις τελευταίες ώρες ο Απόστολος Βέλλιος, ενώ στα υπόψη είναι και οι Οκάκα και Εμενίκε.

Ενδιαφέρουσα είναι και η περίπτωση του Μπέντζαμιν Μουκάντζο που ανήκει στη Λοριάν, αλλά κοστολογείται ακριβά, παρά το γεγονός ότι η ομάδα έπεσε στη δεύτερη κατηγορία.

Είναι 55 φορές διεθνής με το Καμερούν και δεν αποκλείεται να είναι αυτός ο παίκτης που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button