Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μεταγραφική κουβέντα στον Ολυμπιακό, τα δεδομένα για κάθε υπόθεση

Νέα συζήτηση με στελέχη του Ολυμπιακού είχε (και χθες) ο Μίτσελ, με το θέμα του αριστερού μπακ να είναι σε πρώτο πλάνο. Οι πληροφορίες για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων». #slgr #olympiacosfc #Michel #transfernews #SportsNews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #season2022_2023

Νέα συζήτηση με στελέχη του Ολυμπιακού είχε (και χθες) ο Μίτσελ, με το θέμα του αριστερού μπακ να είναι σε πρώτο πλάνο. Οι πληροφορίες για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα των «ερυθρόλευκων».

Στο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στρέφουν από σήμερα ουσιαστικά την προσοχή τους άπαντες στον Ολυμπιακό.

Παράλληλα με το αγωνιστικό, όμως, υπάρχουν και συζητήσεις για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Όπως γράφει σήμερα το «Φως των Σπορ», χθες υπήρξε νέα κουβέντα μεταξύ του Μίτσελ και ανθρώπων του συλλόγου, με τις δύο πλευρές να ενημερώνονται για την εξέλιξη που έχουν οι συζητήσεις με υποψήφιους στόχους και για εκείνους που ενδεχομένως να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες παραμένει η απόκτηση ενός αριστερού μπακ, με τους Σουάσο και Λάτο να είναι πιο ψηλά και τον Τόφολο της Νότιγχαμ Φόρεστ να αποτελεί μία εναλλακτική (τρίτη) λύση.

Ο Ρέαμπτσιουκ, εν τω μεταξύ, εκτός από το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον από την Ιταλία (κυρίως από την Μπολόνια) φαίνεται πως απασχολεί και έναν γαλλικό σύλλογο. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τους Γάλλους να έχουν κάνει ήδη πρόταση για την απόκτηση του Μολδαβού μπακ.

Από την Ιταλία, επίσης, υπάρχουν διάφορες φήμες πως ο Παπ Αμπού Σισέ απασχολεί κάποια ομάδα από το γειτονικό πρωτάθλημα, πέρα από τη Γαλλία που είχε παίξει και είχε κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στη Σεντ Ετιέν.

Τέλος, στη Βραζιλία υπήρξαν αναφορές για τον αποκλεισμό του Μαρσέλο από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με τον Ιωνικό και σύμφωνα με τους συμπατριώτες του ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να πάρει τον «κολλητό» του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Νασρ.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button