Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Eπιμένει η ΑΕΚ και ανέβασε την προσφορά της για Κόρδοβα

Η Ένωση κάνει τα πάντα για να φέρει στην Αθήνα τον 19χρονο Βενεζουελάνο – Διαβάστε όλες τις τελευταίες εξελίξεις και συζητήσεις της Ένωσης με την εταιρεία μάνατζερ που έχει τα δικαιώματα του παίκτη.

Το τέλος του από την Καράκας ανακοίνωσε ο Σέρχιο Κόρδοβα, με τον ίδιο να ανοίγει την πόρτα της μεταγραφής του στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ παλεύει με ομάδες… θηρία να κάνει αυτή τη σπουδαία μεταγραφή και να φέρει για λογαριασμό της στην Αθήνα τον 19χρονο διεθνή Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό.

Μάλιστα, στην Ένωση είναι τόσο αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον παίκτη φτάνοντας στο σημείο να ανεβάσουν σημαντικά την προσφορά της. Ο παίκτης ανήκει σε εταιρεία μάνατζερ και με αυτή η ΑΕΚ κάνει διαπραγματεύσεις. Βέβαια, μπορεί ο Κόρδοβα να μείνει ελεύθερος από τη Καράκας, ωστόσο πρέπει να δοθούν και 300.000 ευρώ στην ομάδα του η οποία διατηρεί τα τροφεία του.

Η ΑΕΚ λοιπόν πρέπει να δώσει αυτό το ποσό στην Καράκας και παράλληλα ό,τι ζητήσουν οι μάνατζέρ του. Έχει ανεβάσει η Ενωση την προσφορά της προς τους εκπροσώπους του παίκτη, τους προσφέρει και ένα ποσοστό δικαιωμάτων του 19χρονου και προσπαθεί να κερδίσει τη μεγάλη μάχη…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button