ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οι δύο «άσσοι στο μανίκι» του Μίχελ!(vids)

Για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα κινείται ο ΠΑΟΚ και όπως αναφέρει η εφημερίδα FORZA δύο ονόματα που βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού διευθυντή του «Δικεφάλου», Λούμπος Μίχελ είναι οι Γκιγέρμο Οτσόα και Γίρι Παβλένκα.

Πάμε να δούμε ποιοι είναι οι τερματοφύλακες που ενδιαφέρουν την ελληνική ομάδα: Ας αρχίσουμε από τον Γκιγιέρμο Οτσόα, καθώς είναι πιο γνωστός από τον Παβλένκα.

Ο Μεξικανός γκολκίπερ, είναι γεννημένος 13 Ιουλίου του 1985, στην πόλη Γκουανταλαχάρα του Μεξικό. Πρώτη ομάδα που αγωνίστηκε ήταν η Αμέρικα, όπου από το 2004 μέχρι το 2011 ήταν κάτω από τα δοκάρια της μεξικανικής ομάδας, μετρώντας 219 συμμετοχές και 1 γκολ.

Έπειτα, φεύγοντας από εκεί ήρθε Ευρώπη και στην γαλλική Αζαξιό, στην οποία έκατσε μέχρι το 2014, φορώντας τα γάντια του 112 φορές. Το 2014, τον αγόρασε η ισπανική Μάλαγα, στην οποία ανήκει και τώρα.

Στη Μάλαγα έχει αγωνιστεί μόλις 11 φορές, ενώ φέτος είχε δοθεί δανεικός στη Γρανάδα, με την οποία μέτρησε 38 συμμετοχές, πάντα ως βασικός. Ο Οτσόα είναι και διεθνής με την Εθνική του Μεξικό, έχοντας παίξει 80 φορές με το εθνόσημο.

Σειρά έχει τώρα ο Γίρι Παβλένκα. Ο Τσέχος τερματοφύλακας, έχει ύψος 1,96 και γεννήθηκε στην πόλη Χλουτσίν της τότε ενωμένης Τσεχοσλοβακίας. Είναι 26 χρονών και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Μπάνικ Οστράβα.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την τσέχικη ομάδα του 2012. Εκεί έμεινε μέχρι το 2016, μετρώντας 67 εμφανίσεις. Έπειτα ήρθε η πρόκληση της Σλάβιας Πράγα, η οποία του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.

Συνολικά με την Σλάβια έχει αγωνιστεί 36 φορές, με αρκετά καλές εμφανίσεις.  Ο Παβλένκα είναι διεθνής με την Κ-21 της Τσεχίας μόλις 5 φορές.

Δείτε μερικά βίντεος από τις καλύτερες στιγμές των δύο ποδοσφαιριστών:

https://youtu.be/n-etCCa86UI

https://youtu.be/V_B2dupQtNg

https://youtu.be/Q6H0rPQQhJ4

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button