Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Νίκη και… φύγαμε για Τελικό!

Απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Εθνική Γυναικών, αφού στις 21:30 αντιμετωπίζει, στην Πράγα, τη Γαλλία στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

Πρόκειται για μια ομάδα που τα κορίτσια γνωρίζουν πολύ καλά και από την οποία είχαν ηττηθεί στην α’ φάση της διοργάνωσης με 70-63. Ο αγώνας αυτός βέβαια είναι τελείως διαφορετικός και για τις δύο ομάδες. Η Εθνική θα παίξει χωρίς άγχος έχοντας πετύχει την μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, ενώ η Γαλλία θα είναι αυτή που θα έχει την πίεση με δεδομένο ότι είναι το φαβορί στην αναμέτρηση.

Βεβαίως, μετά τις σπουδαίες νίκες επί της Σερβίας και της Ρωσίας, αλλά και τον θρίαμβο επί της Τουρκίας, με τον οποίο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, οι Ελληνίδες διεθνείς στοχεύουν σε ακόμη μία νίκη, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα μετάλλιο για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Αναλυτικά, τα 12 κορίτσια του Κώστα Κεραμιδά είναι οι: Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Εβίνα Σταμάτη, Λολίτα Λύμουρα, Άννα Σπυριδοπούλου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αφροδίτη Κοσμά, Άρτεμις Σπανού,Στέλλα Καλτσίδου, Ελεάννα Χριστινάκη και Μαριέλλα Φασούλα.

*Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών αναμετρώνται το Βέλγιο με την Ισπανία, στις 19:00.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button