Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παίρνει Κλωναρίδη η ΑΕΚ

Ραγδαίες εξελίξεις με τον 25χρονο μεσοεπιθετικό μετά το οριστικό ναυάγιο της παραμονής του στον Παναθηναϊκό.

Μία ανάσα από την επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Βίκτωρας Κλωναρίδης! Η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε άμεσα στο δημόσιο μήνυμα του μάνατζερ του παίκτη και όχι μόνο έγινε μια πρώτη επαφή, αλλά οι πληροφορίες θέλουν την μεταγραφή να προχωράει ταχύτατα προς την ολοκλήρωσή της.

Πάμε να δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά… Η ΑΕΚ δεν είχε ασχοληθεί καθόλου με τον Κλωναρίδη, όσο καιρό ο 25χρονος μεσοεπιθετικός βρισκόταν σε επικοινωνία με τον Παναθηναϊκό με θέμα την παραμονή του στους «πράσινους».

Ωστόσο, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου, αλλά και τα προβλήματα στον ΠΑΟ, ο Κλωναρίδης πήρε την απόφασή του να μην συνεχίσει τις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης έστειλε και δημόσια μήνυμα μέσω του μάνατζέρ του, αλλά και ιδιωτικά, ότι είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με την ΑΕΚ και η ΑΕΚ ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά του…

Σύμφωνα με πληροφορίες έγινε ήδη μια πρώτη επαφή και οι ίδιες πηγές θέλουν τη μεταγραφή να είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της.

Μάλιστα, η ΑΕΚ είναι πρόθυμη να καλύψει τη Λανς, με την οποία ο Κλωναρίδης έχει συμβόλαιο ως το 2018 κάνοντας δικό της τον παίκτη και υπογράφοντας μαζί του πολυετές συμβόλαιο.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button