Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Πήρε Φαν Ντάϊκ η Τσέλσι!

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι απέκτησε από την Σάουθάμπτον, τον 26χρονο διεθνή αμυντικό, Βίρτζιλ Φαν Ντάϊκ.

Ο Ολλανδός με ύψος 1.93 Ο Ολλανδός, με καταγωγή από το Σουρινάμ, παίζει στην άμυνα ως κεντρικός αμυντικός, φέτος είχε 30 συμμετοχές με τέσσερα τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις  ενώ είχε κινήσει το ενδιαφέρον στους Λονδρέζους και θα αγωνίζεται από δω και στο εξής στους «μπλε» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Όπως αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης το ποσό της μεταγραφής έφτασε τα 45 εκατ. ευρώ (!), ενώ η Τσέλσι προσφέρει ως αντάλλαγμα και το Δανό κεντρικό αμυντικό Αντρέας Κρίστενσεν. Ο Φαν Ντάικ είναι ένα από τα «καυτά» ονόματα του καλοκαιριού καθώς αρκετές ομάδες ήταν έτοιμες να δαπανήσουν δεκάδες εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν. Η Τσέλσι είχε και ένα ακόμη μέλημα, να καλύψει το κενό του Τζον Τέρι που αποχώρησε από την Τσέλσι. Ο πανύψηλος μπακ είναι εκτός αγώνων από τον Ιανουάριο λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο.

Η Σαουθάμπτον είχε φροντίσει να τον κρατήσει για τα  καλά με νέο εξαετές συμβόλαιο το οποίο υπεγράφη στις αρχές της σεζόν. Έτσι, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος θα έπρεπε να τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες και να απευθυνθεί στον σύλλογο. Η Λίβερπουλ δεν το έκανε, η Σαουθάμπτον απείλησε ότι θα την καταγγείλει στην ομοσπονδία και το θέμα έκλεισε με μια επίσημη συγνώμη από τη Λίβερπουλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button