Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Νίκη του Ατρομήτου επί του Ολυμπιακού!

Η ομάδα του Περιστερίου νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό με γκολ του  Χατζηισαΐα στο ντεμπούτο του Ζιλέ.

Πριν από λίγες μέρες ο Ατρόμητος είχε συντριβεί 6-0, σε φιλικό προετοιμασίας, από τον Αστέρα Τρίπολης και απόψε έδειξε να ξεπερνάει το σοκ, αφού δείχνοντας το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο, νίκησε 1-0 τον κακό Ολυμπιακό.

Με τον Ζιλέ να ξεκινάει στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού, η ομάδα του Πειραιά έκανε τη πρώτη της επιθετική προσπάθεια στο δεύτερο σουτ με ένα μακρινό σουτ του Φορτούνη, που δεν απείλησε τον τερματοφύλακα Μίρκοβιτς, όπως δεν απειλήθηκε και ο Καπίνο σε σουτ του Κιβρακίδη στο 5′.

Στο πρώτο μέτριο και χωρίς φάσεις 20λεπτο, χάι-λάιτ ήταν ο τραυματισμός του Εμενίκε, ο οποίος ένιωσε ένα τσίμπημα στους προσαγωγούς του δεξιού του ποδιού πάνω σε σπριντ και αντικαταστάθηκε νωρίς από τον Μπεν.

Οι Περιστεριώτες όχι μόνο δεν επέλεξαν να βρίσκονται πίσω από την μπάλα, άλλα έψαξαν με αξιώσεις το πρώτο γκολ του φιλικού. Θα το πετύχαιναν, αν ο Βούκοβιτς δεν έκοβε την τελευταία στιγμή τον Μανούσο (24’), ενώ στην αμέσως επόμενη φάση μετά την εκτέλεση κόρνερ, η κεφαλιά του Βασιλακάκη πέρασε λίγο άουτ.

Ο Ατρόμητος ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο στα πρώτα λεπτά, με τον Ολυμπιακό να κάνει την πρώτη του μεγάλη φάση λίγο πριν το ημίωρο (28’) όταν ο Μπεν βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως ο Μίρκοβιτς με σπουδαία απόκρουση κράτησε το 0-0.

Στην επανάληψη, ο Χάσι άλλαξε όλη την μεσοαμυντική τριπλέτα, αλλά και πάλι ο Μπεν ήταν ο μοναδικός που απειλούσε από πλευράς Ολυμπιακού. Στο 49′ απέτυχε για λίγο να τελειώσει μία σέντρα του Σεμπά, ενώ το ίδιο δίδυμο πρωταγωνίστησε στη φάση του 58’, όταν το γκολ του Μπεν ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Ο Φιγκέιρας μπήκε, τσακώθηκε και βγήκε μέσα σε πέντα λεπτά και ο Ατρόμητος συνέχισε να προκαλεί ρήγματα στην ερυθρόλευκη άμυνα κι αν υπήρχε μία ομάδα που άξιζε το γκολ αυτή ήταν οι Περιστεριώτες. Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι άγγιξε το 1-0, όταν το πλασέ του Ντιγκινί πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ λίγο αργότερα (75’) ο πολύ κινητικός Μανούσος βρέθηκε ξανά σε θέση βολής, όμως ήταν και πάλι άστοχος.

Στην τρίτη προσπάθεια τους, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το γκολ. Σε εκτέλεση κόρνερ στο 83ο λεπτό, η άμυνα του Ολυμπιακού «κοιμήθηκε» και ο Χατζιησαΐας με κεφαλιά νίκησε τον Καπίνο (1-0), αποδίδοντας δικαιοσύνη για την εικόνα των δύο ομάδων, ειδικά στην επανάληψη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Καρασαλίδης, Μάντσον (63’ Λαζαρίδης), Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Κιβρακίδης (78’ Μενσά), Κυριακίδης (78’ Νάστος), Βασιλακάκης (63’ Βασιλείου), Ούμπιδες, Μανούσος, Ντάουντα (63’ Ντιγκινί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Μίλιτς (62’ Φιγκέιρας – 67’ Νικολάου), Ρομαό (75’ Ζντιέλαρ), Ζιλέ, Καρσελά (46’ Σεμπά), Φορτούνης (46’ Πάρντο), Μάριν (46’ Ανδρούτσος), Εμενίκε (20’ Μπεν – 82’ Ανσαριφάρντ).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button