Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στους «4» του Confederations Cup Πορτογαλία και Μεξικό

Την παρουσία τους στα ημιτελικά του Confederations Cup εξασφάλισαν η Πορτογαλία και το Μεξικό ύστερα από τους σαββατιάτικους (24/6) αγώνες της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν άνετα της Νέας Ζηλανδίας με 4-0, με τον Ρονάλντο να ανοίγει το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 33′, για να έρθει το δεύτερο γκολ των Ιβήρων στο 37′ από τον Μπερνάρντο Σίλβα.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τα γκολ των Αντρέ Σίλβα στο 80′ και Νάνι στο 90’+1, την ίδια στιγμή που το Μεξικό απέκλεισε την οικοδέσποινα Ρωσία, κερδίζοντας με 2-1.

Ο Σαμέντοφ βρήκε δίχτυα για τους Ρώσους στο 25′, για να απαντήσει άμεσα ο Αραούχο στο 30′ και να δώσει τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του ο Λοσάνο με το τέρμα που σημείωσε στο 52ο λεπτό.

Πορτογαλία και Μεξικό τερμάτισαν στους 7 βαθμούς και περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους στους «4» της διοργάνωσης.

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: Μαρίνοβιτς, Ίνγκαμ, Μπόξολ, Ντουράντε (74′ Σμελτς), Σμιθ, Ντόιλ, Ρόχας, ΜακΓκλίντσεϊ, Τόμας, Λιούις (65′ Μπαρμπαρούσης), Γουντ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Σεμέδο, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Ελιζέου, Ντανίλο, Μουτίνιο, Μπερνάρντο Σίλβα (46′ Πίζι), Κουαρέσμα (84′ Ζέλσον Μαρτίνς), Ρονάλντο (67′ Νάνι), Αντρέ Σίλβα.

ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1ος όμιλος

1. Πορτογαλία 7 (7-2)

2. Μεξικό 7 (6-4)

3. Ρωσία 3 (3-3)

4. Νέα Ζηλανδία 0 (1-8)

πηγή: a-sports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button