Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Eπική ανατροπή η Σπόρτινγκ!

EUROPA LEAGUE5ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η αγωνιστική

ΚΑΡΑΜΠΑΧ-ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-3

ΓΗΠΕΔΟ:  Στάδιο Τοφίκ Μπαχράμοφ

Η Άρσεναλ δεν δυσκολεύτηκε στο Καζακστάν επικρατώντας 3-0 της Καραμπάχ.

Οι Άγγλου άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό όταν μετά από κεφαλιά του Μονρεάλ η μπάλα βρήκε στον Σωκράτη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 16′ η Άρσεναλ είχε καλή ευκαιρία με τον Σμιθ Ρόουβ. Η Καραμπάχ απάντησε με ευκαιρία με τον Μαντάτοφ στο 27′ ενώ στο 38′ απείλησε με τον Αγκόλι. Τελικά στο 53′ ο Σμιθ Ρόουβ με πλασέ έγραψε το 0-2 για την Άρσεναλ και ψαλίδισε τις ελπίδες των γηπεδούχων. Το κερασάκι στην τούρτα για την ομάδα του Έμερι έβαλε στο 80′ ο Γκουεντούζι.

ΚΑΡΑΜΠΑΧ: Βάγκνερ, Γκαράγεφ, Μεντβέντεφ, Εμεγκαρά, Μίτσελ, Μαντάτοφ, Ζούμπιρ, Όζομπιτς (67’Αμπντουλάγεφ), Αγκόλι, Ρζέζνιτσακ, Χουσεΐνοφ.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Ελνένι, Παπασταθόπουλος, Λιχστάινερ, Χόλντινγκ, Ιβόμπι, Μονρεάλ (46’Τορέιρα), Γουέλμπε, Γκουεντούζι, Σμιθ Ρόουβ (65’Οζίλ)

ΒΟΡΣΚΛΑ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Ολεξίι Μπουτόφσκι

Απίστευτη νίκη για τη Σπόρτινγκ που με δύο γκολ στο τέλος νίκησε με 2-1 τη Βόρσκλα

Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 10ο λεπτό με τον Κούλατς να εκτελεί με πολύ ωραίο κοντινό σουτ. Η Σπόρτινγκ πίεσε αλλά το γκολ δεν ερχόταν. Όλα έδειχναν ότι η Βόρσκλα θα έπαιρνε το ματς όμως όλα άλλαξαν στα τελευταία λεπτά. Στο 90′ ο Μοντέρο κατάφερε να πλασάρει τον Σουστ και να ισοφαρίσει. Τρία λεπτά μετά οι Πορτογάλοι έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Καμπράλ πέτυχε το 1-2 με την επική ανατροπή να ολοκληρώνεται.

ΒΟΡΣΚΛΑ: Σουστ, Περντούτα, Σκλιάρ, Κούλατς (62’Σέρχιτσουκ), Σαρπάρ, Τσεσνάκοφ, Κολομόετς, Κραβτσένκο (84’Χάμπελοκ), Ντάλκου, Αρτούρ, Ρέμπενοκ.

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ: Σαλίν, Κοάτες, Τζέφερσον, Πίντο, Φερνάντες, Ακούνια, Νάνι, Μανέ (58’Μοντέρο), Ντιαμπί (70’Ραφίνια), Πέτροβιτς (70’Καμπράλ), Γκασπάρ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button