ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χαλάρωση-κοροϊδία για τα γήπεδα: Σκέφτονται να αυξήσουν το ποσοστό στο… 20%!

Άδεια θα παραμείνουν τα γήπεδα και μετά την πιθανή χαλάρωση των μέτρων καθώς οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να αυξηθεί το όριο των φιλάθλων από το 10% στο... 20%! #slgr #γήπεδα #κυβέρνηση #κόσμος #covid19 #κρούσματα #slgrinterwetten

Άδεια θα παραμείνουν τα γήπεδα και μετά την πιθανή χαλάρωση των μέτρων καθώς οι ειδικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να αυξηθεί το όριο των φιλάθλων από το 10% στο… 20%!

Οι άνθρωποι της κυβέρνησης εξετάζουν το ενδεχόμενο χαλάρωσης των μέτρων, αφού παρατηρείται μείωση στα κρούσματα και αποκλιμάκωση μετά την έξαρση της μετάλλαξης Όμικρον.

Στο… τραπέζι υπάρχουν αρκετά σενάρια για όσους τομείς έχουν επηρεαστεί το τελευταίο διάστημα, όμως, όπως φαίνεται, τα γήπεδα θα μείνουν άδεια!

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι το επικρατέστερο πλάνο αφορά την αύξηση του ποσοστού των φιλάθλων στα γήπεδα από το 10%, που ισχύει τώρα, στο 20%. Βέβαια, η χαλάρωση εδώ μπορεί να θεωρηθεί και κοροϊδία, αφού είναι προφανές ότι η διαφορά στο ποσοστό είναι πολύ μικρή και δεν θα δώσει καμία ουσιαστική αλλαγή στην τωρινή εικόνα των γηπέδων και, φυσικά, στο μεγάλο πρόβλημα των ομάδων, που δεν είναι σε θέση να επιλέξουν ποιοι θα είναι οι… εκλεκτοί.

Μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθεί το σενάριο περί αύξησης του ορίου των φιλάθλων και τι άλλα μέτρα θα αποφασιστούν…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button