ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διαπρέπει στη Λαμία και περιμένει στην ευκαιρία του ο “Ντέλε”

Ο Mr. Playout του ΠΑΣ Λαμία, Μίλος Ντέλετιτς ελπίζει σε μία δεύτερη ευκαιρία στην ΑΕΚ αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περιμένει και για πολύ...

Ο Μίλος Ντέλετιτς κάνει εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Λαμίας, την πιο παραγωγική της καριέρας του κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από την ομάδα στην οποία ανήκει, την ΑΕΚ!

Η Ένωση, έχει παραχωρήσει αρκετούς ποδοσφαιριστές της με την μορφή δανεισμού, με δυο περιπτώσεις, να είναι αυτές που έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ένας εκ των οποίων ο δικός μας, Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Mr. Playout του ΠΑΣ Λαμία, Μίλος Ντέλετιτς ελπίζει σε μία δεύτερη ευκαιρία στην ΑΕΚ αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα περιμένει και για πολύ…

Ο “Ντέλε” έχει σημειώσει 25 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 6 φορές και μοιράζοντας 3 ασίστ, έχει μετατραπεί στον Mr Playout για την Λαμία και πλέον μπορεί να ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία στην ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών:

“Δύο είναι, τουλάχιστον, οι περιπτώσεις δανεικών παικτών από την ΑΕΚ που πάνε πολύ καλά φέτος κι έχουν βάλει σε σκέψεις για το αν, στη διάρκεια της παρουσίας τους στην Ένωση, τους έγινε η σωστή διαχείριση. Πρόκειται για τους δύο ακραίους επιθετικούς, τον Ιταλό Ντανιέλε Βέρντε και τον Σέρβο Μίλος Ντέλετιτς. Το πρόβλημα με τον Βέρντε είναι πως η ΑΕΚ, είτε τον διαχειρίστηκε σωστά είτε όχι, δεν μπορεί να κάνει τίποτα πλέον, αφού εφόσον όπως όλα δείχνουν η Σπέτσια μείνει στην Serie A, τότε υποχρεωτικά καταβάλλει 600 χιλιάδες και τον αποκτά, ενώ ήδη έχει δώσει 400 χιλιάδες. Για τον Ντέλετιτς είναι διαφορετικά τα πράγματα, αφού ο παίκτης θα γυρίσει στην ΑΕΚ από τη Λαμία. Και ίσως έχει άλλη μια ευκαιρία.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button