Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Φορ του 1 εκατ. ο Λιβάγια!

Τι θα στοιχίσει στην ΑΕΚ η επικείμενη απόκτηση του Κροάτη επιθετικού -Το πλάνο… αγοράς με δοκιμή.

Όπως διαβάσατε από χθες, η ΑΕΚ πατάει γκάζι για να τελειώσει τη μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια από τη Λας Πάλμας. Η προσπάθεια γίνεται για την απόκτηση του Κροάτη επιθετικού με τη μορφή δανεισμού, όμως η περίπτωσή του δεν έχει σχέση με αυτή του Σέρχιο Αραούχο τον περασμένο Ιανουάριο. Κι αυτό διότι μοιάζει περισσότερο με… αγορά μέσω δοκιμής, αφού για τον παίκτη θα υπάρχει καθορισμένη και προσιτή οψιόν αγοράς.

Συγκεκριμένα, το πλαίσιο συμφωνίας πάνω στο οποίο συζητούν η ΑΕΚ και η Λας Πάλμας προβλέπει την απόκτηση του Λιβάγια για τον επόμενο χρόνο μέσω δανεισμού, με την Ένωση να καλύπτει τις 700.000 ευρώ του συμβολαίου του και να καταβάλει στους Ισπανούς ένα ενοίκιο ύψους περίπου 300.000 ευρώ. Δηλαδή, συνολικά το κόστος για την ΑΕΚ προκειμένου να έχει τον παίκτη στο ρόστερ της την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ.

Από εκεί και πέρα, η ρήτρα που συζητούν οι δύο ομάδες για την αγορά του το επόμενο καλοκαίρι είναι περίπου στα 2 εκατ. ευρώ, από τα οποία όμως θα αφαιρεθούν τα χρήματα του ενοικίου. Κάτι που σημαίνει ότι αν ο Λιβάγια αποδειχθεί… λίρα εκατό με τις εμφανίσεις του στην ΑΕΚ, θα μπορεί να τον κάνει δικό της καταβάλλοντας ένα λογικό ποσό.

πηγή: aek365.com

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button