Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Νέα πρόκληση για Ρεμπρόφ!

Η Φερεντσβάρος ανακοίνωσε χθες (21/8) την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Τόμας Ντολ.

Όμως, η ουγγρική ομάδα δεν έμεινε πολύ χωρίς προπονητή, καθώς σήμερα (22/8) ο σύλλογος έκανε γνωστό ότι την τεχνική ηγεσία της αναλαμβάνει ο Σέρχι Ρεμπρόφ. Ο παλαίμαχος Ουκρανός διεθνής συνέθεσε μαζί με τον Άντρι Σεβτσένκο το σπουδαίο επιθετικό δίδυμο της Ντιναμό Κιέβου στην δεκαετία του 1990.

Στη συνέχεια ο Ρεμπρόφ, ο οποίος άρχισε την επαγγελματική καριέρα του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, προτού μεταπηδήσει στην Ντιναμό Κιέβου, μετακόμισε στο εξωτερικό για λογαριασμό των Τότεναμ, Φενερμπαχτσέ και Γουέστ Χαμ.

Επέστρεψε στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ έκλεισε την καριέρα του το 2009 στην Ρούμπιν Καζάν. Φόρεσε 75 φορές τη φανέλα της εθνικής Ουκρανίας, με την οποία σημείωσε 15 τέρματα και την οποία ενίσχυσε στην τελική φάση του Μουντιάλ του 2006.

Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ντιναμό Κιέβου, με την οποία κατέκτησε το διάστημα Απρίλιος 2014-Μάιος 2017 δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα και ένα σούπερ καπ Ουκρανίας. Επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του, πριν καθήσει στον πάγκο της Φερεντσβάρος, ήταν η Αλ Αχλί από τη Σαουδική Αραβία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button