Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανατροπή με Χουλτ και παραμονή στον Παναθηναϊκό!

Ο Σουηδός αριστερός μπακ χαφ “είδε” σήμερα τα χρήματα της δόσης Φεβρουαρίου που κατατέθηκαν στον λογαριασμό του και θα βρίσκεται κανονικά στο Κορωπί την Τετάρτη για προπόνηση, παραμένοντας στον Παναθηναϊκό.

Ανατροπή δεδομένων είχαμε στο θέμα της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ χαφ είδε σήμερα τα οφειλόμενα χρήματα από τη δόση του Φεβρουαρίου να είναι κατατεθειμένα στο λογαριασμό του -ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί του Παναθηναϊκού επί του θέματος- και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει κανονικά στο τριφύλλι, με το οποίο άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2019.

Ο Χουλτ δήλωσε άλλωστε στη Σουηδία ότι προέβη σε αυτήν την κίνηση για να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του και επιπλέον προσφάτως είχε απορρίψει πρόταση από τη Σταντάρ Λιέγης, λέγοντας ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική παρουσία του στο τριφύλλι.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ βρίσκεται ήδη καθ’ οδόν για την Αθήνα και θα δώσει κανονικά το “παρών” στην προπόνηση της Τετάρτης οπότε και προβλέπεται να επιστρέψουν οι διεθνείς παίκτες, ενώ η διάθεσή του είναι να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.
Συν τοις άλλοις, οι ίδιες πηγές από τη Σουηδία αναφέρουν ότι στο τέλος της εβδομάδας ο ατζέντης του διεθνούς Σουηδού μπακ χαφ είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή που έκανε στην ΕΠΟ, γνωρίζοντας άλλωστε ότι από τη στιγμή που έχει πληρωθεί εντός χρόνου η οφειλόμενη δόση του Φεβρουαρίου δεν θα είχε καμία τύχη για να κερδίσει την ελευθερία του.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button