Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χαμός με Ολυμπιακό και ΑΕΚ για Λέβι Γκαρσία

Τον πρώτο λόγο φέρεται να έχει ο Ολυμπιακός για την απόκτηση του Λέβι Γκαρσία, την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθεί να τον κάνει δικό της.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την Παρασκευή την προσφορά τους στα 2,3 εκατ. ευρώ (για το 60% των δικαιωμάτων του) συν 300.000 ευρώ σε μπόνους προς την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και 400.000 ευρώ στον παίκτη για κάθε χρόνο του συμβολαίου του.

Σύμφωνα μάλιστα, με τα ερυθρόλευκα ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με την Μπεϊτάρ, αλλά και με τον ίδιο τον 22χρονο εξτρέμ. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι η συμφωνία είναι πολύ πιθανό να επικυρωθεί σήμερα ή αύριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα παρατήσει την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Την ίδια ώρα η ΑΕΚ προσπαθεί να αποσπάσει το «ναι» για την απόκτηση του Γκαρσία. Η «Ένωση» έφτασε τα 2 εκατ. ευρώ (σε τέσσερις ισόποσες δόσεις) για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη. Ωστόσο, όπως γράφει η «ΩΡΑ» η ΑΕΚ έχει έτοιμη στο συρτάρι νέα βελτιωμένη πρόταση που φτάνει τα 2,2 εκατ. ευρώ, μαζί με κάποια έξτρα μπόνους. Πάντως, μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής δεν είχε κατατεθεί προς την Μπεϊτάρ η δεύτερη πρόταση.

Σύμφωνα με την «ΩΡΑ», ο Γκαρσία έχει μεταφέρει στους ανθρώπους της Μπεϊτάρ την προτίμησή του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, καθώς βλέπει πιο θετικά την προοπτική των «κιτρινόμαυρων» από τις υπόλοιπες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button