FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ποιοι θα πάνε Καρπενήσι;

Οι διακοπές για τους παίκτες της Λαμίας τελειώνουν και στις 5/7 έχουν την πρώτη συνάντηση για την καινούργια χρονιά, η οποία θα βρει την ομάδα στην Σούπερ Λιγκ.

Σε λίγες ημέρες λοιπόν, ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία, όπου θα έχει και πάλι φέτος ως «μαέστρο» τον Μπάμπη Τεννέ.

Στις 10/7 η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας και το πιο βασικό.

Εκτός από προπονήσεις, εκεί θα γίνει και ένα φιλικό κόντρα στον Λεβαδειακό, στις 16/7.

Ποιοι θα πάνε όμως στο Καρπενήσι;

Οι σίγουροι είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Δηλαδή, ο επιθετικός Πατρίκ Βουό, ο μεσοεπιθετικός Ματέι Πόντλογκαρ, ο μέσος Νόε Ακόστα και ο δεξιός μπακ Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος.

Επίσης, σίγουροι είναι και οι «παλιοί» που ανανεώσαν το συμβόλαιό τους, όπως ο κεντρικός αμυντικός Ανέστης Αναστασιάδης, ο μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Καραγιάννης και ο μέσος Μάρκο Μπλάζιτς.

Τώρα όσο αφορά τις άλλες ανανεώσεις, σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται αυτές των Βαγγέλη Πίτκα αλλά και Παναγιώτη Σπυρόπουλο, με τις πρώτες συζητήσεις να έχουν γίνει απλά απομένουν οι τελικές αποφάσεις.

Τέλος, η φθιωτική ΠΑΕ αλλά και ο Μπάμπης Τεννές θα ήθελε να κρατήσει στην ομάδα και τον Σουλεϊμάν Όμο. Βέβαια σίγουρα θα πρέπει να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις, για να καλυφθούν οι κενές θέσεις που έχουν προκύψει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button