ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Στο μπλοκάκι της Λαμίας ο Πήλιος»

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Σταύρος Πήλιος βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΣ Λαμία για τη θέση του αριστερού μπακ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Σταύρος Πήλιος βρίσκεται στα υπόψιν του ΠΑΣ Λαμία για τη θέση του αριστερού μπακ.

Η Λαμία αναζητά αριστερό μπακ έτσι ώστε να υπάρχει μαζί με τον Γιώργο Σαραμαντά μία αξιόπιστη λύση στα αριστερά της άμυνας.

Έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα που άλλα πέρασαν από το στόχαστρο του ΠΑΣ και άλλα απλά γράφτηκαν. Το Sportime τώρα φέρνει στο προσκήνιο το όνομα του Σταύρου Πήλιου, του αριστερού μπακ ο οποίος ανήκει στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι απλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τον Ματίας Αλμέιδα.

Αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον από πλευράς Λαμίας, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, τότε θα μιλάμε για δανεισμό του ποδοσφαιριστή από την Ένωση στον ΠΑΣ.

 Η ανακοίνωση:

Το πρώτο δείγμα είναι αδιαμφισβήτητα θετικό. Στον Βόλο μπορούσε να έχει πάρει το διπλό. Με τον Άρη ήρθε η νίκη. Κόντρα στον Ολυμπιακό είχε τις στιγμές της. Πίσω, όμως, έβγαλε θέματα. Θεωρητικά κενά στο ρόστερ της δεν έχει η Λαμία, αλλά η αναζήτηση για αριστερό μπακ συνεχίζεται.

Στο μπλοκάκι έχουν μπει συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ανάμεσα σε αυτές και ο Σταύρος Πήλιος. Ο 22χρονος πήγε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ ως μεταγραφή από τον ΠΑΣ Γιάννινα και προς το παρόν είναι μεταξύ πάγκου και εξέδρας.

Αποτελεί την τρίτη επιλογή πίσω από τους δύο Ιρανούς (Χατζισαφί, Μοχαμάντι) και παρόλο που ο Ματίας Αλμέιδα θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ, η πιθανότητα δανεισμού του δεν έχει αποκλειστεί. Γι’ αυτό και η Λαμία περιμένει κοιτώντας φυσικά και άλλες λύσεις.

Διαβάστε επίσης

Back to top button