FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κρατάμε το δεύτερο ημίχρονο… και συνεχίζουμε!

Μπορεί να μην ήρθε ούτε σήμερα το πολυπόθητο τρίποντο για τον ΠΑΣ Λαμία, αλλά η εικόνα της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν άκρως ενθαρρυντική.

Ήταν τόσο καλή η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο που σίγουρα μπορεί να σημαίνει και αντεπίθεση της ομάδας του Μάκη Χάβου, όσο αφορά το πρωτάθλημα και τις δύσκολες αγωνιστικές που έρχονται.

Η Λαμία, αν και στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα με την ΑΕΚ είχε μόλις 1 τελική (δεν αναφερόμαστε καν στην Ένωση, η οποία δεν είχε καμία) στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να «ξεδιπλώνει» έναν πολύ καλός της εαυτό.

Σε κάθε αντεπίθεσής της «μύριζε» φάση, ενώ μην ξεχνάμε πως κόντρα στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, η φθιωτική ομάδα κατάφερε και πέτυχε ένα εξαιρετικό τέρμα, με τον Δημούτσο, τον Βασιλαντωνόπουλο και τον Επστάιν να συνεργάζονται σε μία αντεπίθεση για σεμινάριο.

Εκτός από το γκολ, είχαμε και τις δύο καλές φάσεις του Καραμάνου, με την δεύτερη να είναι τετ α τετ αλλά και τις «μπούκες» του Βασιλαντωνόπουου, ο οποίος σήμερα έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, σε σχέση με τα προηγούμενά του παιχνίδια.

Το θετικό λοιπόν από την σημερινή αναμέτρηση είναι πως η Λαμία και ο προπονητής της μπορούν να «χτίσουν» πάνω στο δεύτερο σημερινό ημίχρονο και να πραγματοποιήσουν τη δική τους αντεπίθεση στο πρωτάθλημα πλέον.

Αρχής γενομένης από το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου 20/10, με αντίπαλο την ΑΕΛ.

photo credits: intime

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button