Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Για την θέση του Βενγκέρ ο Αρτέτα!

Ένας πρώην «κανονιέρης» -αλλά και νυν «πολίτης»- βρίσκεται στη λίστα με τα ονόματα που ενδέχεται να πάρουν τη θέση του Αλσατού τεχνικού, όταν εκείνος αποφασίσει να αποσυρθεί.

Ο Μικέλ Αρτέτα βρίσκεται στη λίστα με τους υποψήφιους μελλοντικούς προπονητές της Άρσεναλ. Όπως αναφέρει η Telegraph, οι «κανονιέρηδες» έχουν στα υπόψιν τους τον νυν βοηθό του Πεπ Γκουαρντιόλα στην Μάντσεστερ Σίτι για να αναλάβει κάποια στιγμή τα ηνία της ομάδας.

Ο 31χρονος Ισπανός έχει ήδη απορρίψει μία φορά πρόταση της Άρσεναλ που του έγινε αυτό το καλοκαίρι, όπως το ίδιο συνέβη και με αυτήν της Τότεναμ καθώς προτίμησε να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Γκουαρντιόλα. Ο Αρτέτα αναμένεται άμεσα να πάρει το δίπλωμα προπονητικής καθως έχει ήδη ολοκληρώσει τα μαθήματα του Uefa Pro.

Το συμβόλαιο του Βενγκέρ ολοκληρώνεται το 2019 και η Άρσεναλ θεωρεί ότι έως τότε ο Αρτέτα θα είναι έτοιμος να αναλάβει την πρώτη του ομάδα ως επικεφαλής.  Θυμίζουμε ότι κατά την διάρκεια της ποδοσφαιρικής θητείας του Αρτέτα στην Άρσεναλ σε πέντε χρόνια, μέτρησε 114 εμφανίσεις -εκ των οποίων, αυτές του 2014, ως αρχηγός.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button